מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים ונפיחות - מה עושים?ליאת29/09/2008
שלום רב, מזה תקופה ארוכה (חודשים) אני סובלת מנפיחות וגזים. הורדתי את כמות מוצרי החלב שאכלתי וכיום אני שותה חלב (2% שומן) רק בכוס קפה (3-4 כוסות ביום) ואוכלת גביע יוגורט ביו בבוקר. אני ממעטת לאכול גבינות שמנות (אחת לכמה זמן אוכלת עם חברים פיצה). חשבתי כי אולי מוצרי החלב גורמים לי לנפיחות וגזים. האם יש צורך להוריד את כל מוצרי החלב מהתפריט?? בנוסף - אני ביום רגיל אוכלת בבוקר דגני בוקר (חיטה מלאה ואורז), ארוחת עשר - פרי, צהריים / ערב - סלט ירקות (הכולל בתוכו שום ובצל), דגים ומעט בשר בקר, 2 פרוסות לחם וטחינה. הגעתי למסקנה שחומוס לא עושה לי טוב וכן עדשים. מבחינת שתיה אני שותה עד 2.5 ליטר מים ביום (בקיץ, בחורף מגיעה ל 1.5 ליטר מים). האם יש משהו בתפריט שגורם לי לנפיחות וגזים?? אציין שכל יום ישנה יציאה, אני מנסה לרדת במשקל ללא הצלחה רבה (יכול להיות שמדובר יותר בנפיחות ולא במשקל?!?!). כן אציין שאני מיואשת כבר!!! הלכתי לדיאטנית שאמרה לי שהתפריט שלי מצוין ואין לה מה להוסיף לי או לגרוע. אודה לכם מאד מאד על עזרתכם. שנה טובה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים ונפיחות
ד"ר יעקב מאור01/10/2008אני ממליץ כי תמנעי לחלוטין מחלב ומוצריו לחודש ואח"כ תחדשי צריכת גבינות קשות, יוגורטים, גבינות רכות וחלב ניגר בסדר זה אחת לשבוע. זו הדרך הטובה ביותר לברר קשר בין הנפיחות לאי-סבילות לקטוז (חוסר פירוק של סוכר החלב). נסי גם להמנע ממזונות יוצרי גזים כגון חומוס, שעועית וכו'. פרוביוטיקה יכולה לעזור לך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליאת02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)