שלום . אשמח לעזרה בנוגע לתרופות IBS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום . אשמח לעזרה בנוגע לתרופות IBS
    יעקב ס
    30/09/2008

אני בן 30 ומזה5 חודשים-התחיל מאז שימוש בסם חגיגת שלאחריו הפסקתי לקחת אותו אך עדיין סובל מנפיחות בבטן -גזים , עצירות כרונית ללא שלשול , יציאה רירית מאוד בעל גוון צהוב עם ירוק כהה ,ללא כאבי בטן , רעשי עיכול . אובחנתי כבר כמעי רגיז לאחר בדיקות מקיפות . ניסיתי את כל התרופות האפשריות - קולוטל , נירבקסל, פפברין, קולופרמין . אולם ללא הטבה . כרגע לוקח פרוביוטיקה ,אנציפלמד , ביולקס, קרבוסילן - מה שמקל קצת על הסימפטומים . אולם לאחר שימוש קבוע מעל יומיים גורם לשלשולים וכאב בפי הטבעת -הבעיה הפוכה . רציתי לדעת האם יש מזור למחלה הזאת היות וניסיתי את כל התרופות האפשריות? מה לגבי זלמאק -{ידוע לי שהפסיקו לשווק אותה למרות שניתן לרכוש באינטרנט } האם היא יכולה לעזור ,לכמה זמן יש לטול אותה ? האם IBS זו מחלה לכל החיים .. ואני אסבול כל חיי מבעיות ביציאה , יציאה רירית ,ונפיחות בבטן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול ב- IBS

ד"ר יעקב מאור
    01/10/2008

באם אכן הבירור (האם כלל קולונוסקופיה?) העלה אבחנה של IBS, קיים מגוון טיפולים שחלקם אתה נוטל. פרוביוטיקה יכולה לעזור מאוד. לא הייתי ממליץ על טיפול בזלמק שעוזר רק במקרים מסויימים בהם התלונה הדומיננטית הינה עצירות. IBS יכול להיות עם סימפטומים קשים לעיתים ובתקופות אחרות להיות במצב טוב יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו