שאלהההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהההה
    יערה
    30/09/2008

שלום שמי יערה בת 23 כבר 3 חודשים אני סובלת לסרוגין מכאבי בטן כאבי בקיבה הרופאים אמרו שזו כנראה דלקת בקיבה כי הבדיקה היחידה שאולי אומרת זאת היתה crpשהיה גבוה ממש בקצת וגם קיבלתי כדור גסטרו שלא עזר. עשיתי בדיקת נשיפה יצאה שלילית בדיקה לצליאק שלילי וגם עשיתי לאחרונה גסטרוסקופיה שגילה כי יש לי בקע סרעפתי קטן אני השתמשתי בערך חודשיים בגלולות מליאן והפסקתי אותן באישור רופאת הנשים היא החליפה לי את הגלולות למדבקות בשבוע האחרון הקאתי פעמיים ויש לי תחושה של אוכל תקוע בגרון וחוסר טעם ותאבון יש לציין שעדיין בדיקות הביופסיה עדיין לא הגיעו נמאס לי כבר מהתחושה הזו כאילו זה התקפים של כאבי בטן בשניות ולפעמים אני נותנת לזה להרגע . מרוב כאבי הבטן הקיבה רק מתרוקנת ואני תמיד מרגישה רעבה אך אין לי תאבון . הרופא הגסטארולוג אומר שהכל בסדר אז מה הבעיה שלי????????. נמאס יש לציין ששנה שעברה היתה לי מחלת הנשיקה , אולי זה השפעה של זה? אולי זו עוד מחלת נשיקה רק מהסוג שלא חליתי בו? מחכה לתשובה תודה יערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהההה

הוספת תגובה

• שאלה

ד"ר יעקב מאור
    01/10/2008

לעיתים לאחר זיהום בנגיף כמו "מחלת הנשיקה" או אחר יתכנו שיבושים בפעילות מערכת העיכול. באם הגסטרוסקופיה תקינה סה"כ (ניראה לי שלבקע אין חשיבות בגרימת הסימפטומים), הביופסיות יהיו תקינות והדמיה כגון אולטראסאונד ו/או CT בטן תקינים החשש מבעיה משמעותית נמוך מאוד. יש להעזר בטיפול סימפטומטי כגון אומפרדקס, מוטיליום ואחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יערה
    02/10/2008

מחלת הנשיקה היתה אצלי לפני שנה ומשהו האם יכול להיות לי רגישות להורמונים? לקחתי גלולות מליאן 3 חודשים מתוכם התחלתי לסבול מתפועות אלה חודשיים הפסקתי חודש וחזרתי למדבקות שאלתי האם יש דבר כזה? ואיך מגלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד"ר יעקב מאור
    03/10/2008

לא קיימת "רגישות" מערכת העיכול להורמונים אולם גלולות עלולות לגרום לתופעת לוואי של נפיחות ואי-נוחות בטנית המשתפרת עם החלפת אמצעי המניעה או שינוי התכשיר ההורמונלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו