מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההההיערה30/09/2008
שלום שמי יערה בת 23 כבר 3 חודשים אני סובלת לסרוגין מכאבי בטן כאבי בקיבה הרופאים אמרו שזו כנראה דלקת בקיבה כי הבדיקה היחידה שאולי אומרת זאת היתה crpשהיה גבוה ממש בקצת וגם קיבלתי כדור גסטרו שלא עזר. עשיתי בדיקת נשיפה יצאה שלילית בדיקה לצליאק שלילי וגם עשיתי לאחרונה גסטרוסקופיה שגילה כי יש לי בקע סרעפתי קטן אני השתמשתי בערך חודשיים בגלולות מליאן והפסקתי אותן באישור רופאת הנשים היא החליפה לי את הגלולות למדבקות בשבוע האחרון הקאתי פעמיים ויש לי תחושה של אוכל תקוע בגרון וחוסר טעם ותאבון יש לציין שעדיין בדיקות הביופסיה עדיין לא הגיעו נמאס לי כבר מהתחושה הזו כאילו זה התקפים של כאבי בטן בשניות ולפעמים אני נותנת לזה להרגע . מרוב כאבי הבטן הקיבה רק מתרוקנת ואני תמיד מרגישה רעבה אך אין לי תאבון . הרופא הגסטארולוג אומר שהכל בסדר אז מה הבעיה שלי????????. נמאס יש לציין ששנה שעברה היתה לי מחלת הנשיקה , אולי זה השפעה של זה? אולי זו עוד מחלת נשיקה רק מהסוג שלא חליתי בו? מחכה לתשובה תודה יערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד"ר יעקב מאור01/10/2008לעיתים לאחר זיהום בנגיף כמו "מחלת הנשיקה" או אחר יתכנו שיבושים בפעילות מערכת העיכול. באם הגסטרוסקופיה תקינה סה"כ (ניראה לי שלבקע אין חשיבות בגרימת הסימפטומים), הביופסיות יהיו תקינות והדמיה כגון אולטראסאונד ו/או CT בטן תקינים החשש מבעיה משמעותית נמוך מאוד. יש להעזר בטיפול סימפטומטי כגון אומפרדקס, מוטיליום ואחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יערה02/10/2008מחלת הנשיקה היתה אצלי לפני שנה ומשהו האם יכול להיות לי רגישות להורמונים? לקחתי גלולות מליאן 3 חודשים מתוכם התחלתי לסבול מתפועות אלה חודשיים הפסקתי חודש וחזרתי למדבקות שאלתי האם יש דבר כזה? ואיך מגלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד"ר יעקב מאור03/10/2008לא קיימת "רגישות" מערכת העיכול להורמונים אולם גלולות עלולות לגרום לתופעת לוואי של נפיחות ואי-נוחות בטנית המשתפרת עם החלפת אמצעי המניעה או שינוי התכשיר ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)