חוסר התרוקנות,בטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התרוקנות,בטן נפוחה
    זאב
    01/10/2008

שלום רב, אני בן 44 ,לפני כ- שנה התחלתי לסבול מעצירות, חוסר אפשרות להתרוקן כאבי בטן תחתונה ודימום רקטלי בכמות קטנה,הופנתי לפרוקטולוג שפרט לטחורים בדרגה 2 לא מצא דבר,הוא הפנה אותי להמשך ברור ע"י בדיקת קולונוסקופיה. בדיקת הקולונוסקופיה היתה תקינה,בבדיקה נכתב:המעי הגס נבדק לכל אורכו ונמצא תקין, ועוד צויין שההכנה היתה לקויה. הרופא המליץ לקחת PEGALAX . לאחר מספר שבועות התופעות חלפו. לפני כ 4 חודשים התחלתי לסבול שוב, מחוסר אפשרות להתרוקן,גם אחרי שיש יציאה,היציאה היא חלקית,בטן נפוחה,צואה רירית במקצת,מידי פעם כאבים בבטן התחתונה בצד ימין,אין סמני דם.התחלתי לקחת KONSYL פעמים ביום וגם עם החומר הזה אני לא מסוגל להתרוקן,בבקרים יש לי מספר יציאות,אך תמיד יציאות חלקיות ללא אפשרות להתרוקן לגמרי. אשמח לקבל חוות דעת מה זה יכול להיות,איזה בדיקות רצוי לבצע ? האם כדאי לחזור בשנית על בדיקת הקולונוסקופיה (בגלל שהרופא ציין שהיתה הכנה לקויה - האם יש אפשרות שהוא פספס משהו). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התרוקנות,בטן נפוחה

הוספת תגובה

• חוסר התרוקנות

ד"ר יעקב מאור
    01/10/2008

אני ממליץ כי תעבור שוב בדיקת קולונוסקופיה באם ההכנה היתה לקויה. באם הפעם ההכנה תהיה טובה ושוב לא יהיה ממצא יהיה צורך לברר את הסיבה לעצירות על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה ובמקביל לקבל הדרכה בשינוי הרגלים ותכשירים שיקלו על העצירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר התרוקנות

ד"ר יעקב מאור
    01/10/2008

אני ממליץ כי תעבור שוב בדיקת קולונוסקופיה באם ההכנה היתה לקויה. באם הפעם ההכנה תהיה טובה ושוב לא יהיה ממצא יהיה צורך לברר את הסיבה לעצירות על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה ובמקביל לקבל הדרכה בשינוי הרגלים ותכשירים שיקלו על העצירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו