ליחה תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה תמידית
    סגל אילן
    02/10/2008

אני סובל מזה שנים מליחה תמידית, ומרגיש גוש בגרון כל העת. לעיתים בעת אכילה (בעיקר דגים) אני מרגיש מחנק בגרון ועלי להוציא את האוכל תוך הקאה של כמות מוגברת של ליחה. בבדיקה יסודית של רופא אף אוזן גרון לא נמצא דבר. רופא גסטרולוג נתו לי אומפרדקס בכמויות גדולות למשך מספר חדשים וגם זה לא עזר האם זו יכולה להיות אלרגיה ? האם בכלל זו בעיה שבאה ממערכת העיכול? מה ניתן לעשות? כיצד לאבחן מנין צצה בעיה זו? ואיך ניתן לטפל? תודה סגל אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה תמידית

הוספת תגובה

• ליחה

ד"ר יעקב מאור
    02/10/2008

עליך להתיעץ עם מומחה למחלות אף-אוזן וגרון. יתכן שהסימפטומים הינם ביטוי לרפלוקס של חומצה ולכן מומץ טיפול בכוון זה על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה תמידית

סגל אילן
    02/10/2008

לד"ר מאור שלום! תודה בעד תשובתך, אבל כבר ביקרתי אצל רופא אף אוזן וגרון, כפי שכתבתי וגם אצל גסטרולוג שלא מצאו פתרון לבעיה. שאלתי האם יש לחפש מוצא בכוון אחר של אלרגיה למשל, או מתח נפשי, או כל דבר אחר.? תודה אילן סגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה

ד"ר יעקב מאור
    03/10/2008

הכוונים שציינת יכולים להיות רלונטיים. הייתי מנסה בכל אופן טיפול בתכשירים כגון אומפרדקס במינון פעמיים ביום ל- 3 חודשים לפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו