מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליחה תמידיתסגל אילן02/10/2008
אני סובל מזה שנים מליחה תמידית, ומרגיש גוש בגרון כל העת. לעיתים בעת אכילה (בעיקר דגים) אני מרגיש מחנק בגרון ועלי להוציא את האוכל תוך הקאה של כמות מוגברת של ליחה. בבדיקה יסודית של רופא אף אוזן גרון לא נמצא דבר. רופא גסטרולוג נתו לי אומפרדקס בכמויות גדולות למשך מספר חדשים וגם זה לא עזר האם זו יכולה להיות אלרגיה ? האם בכלל זו בעיה שבאה ממערכת העיכול? מה ניתן לעשות? כיצד לאבחן מנין צצה בעיה זו? ואיך ניתן לטפל? תודה סגל אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה
ד"ר יעקב מאור02/10/2008עליך להתיעץ עם מומחה למחלות אף-אוזן וגרון. יתכן שהסימפטומים הינם ביטוי לרפלוקס של חומצה ולכן מומץ טיפול בכוון זה על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה תמידית
סגל אילן02/10/2008לד"ר מאור שלום! תודה בעד תשובתך, אבל כבר ביקרתי אצל רופא אף אוזן וגרון, כפי שכתבתי וגם אצל גסטרולוג שלא מצאו פתרון לבעיה. שאלתי האם יש לחפש מוצא בכוון אחר של אלרגיה למשל, או מתח נפשי, או כל דבר אחר.? תודה אילן סגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה
ד"ר יעקב מאור03/10/2008הכוונים שציינת יכולים להיות רלונטיים. הייתי מנסה בכל אופן טיפול בתכשירים כגון אומפרדקס במינון פעמיים ביום ל- 3 חודשים לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)