מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,אמ05/10/2008
הבת שלי בת 14 , גובה 171 שוקלת 50 [ אולי זה יכול לעזור..]. היא סובלת מעצירויות וכאבי בטן קרוב לחצי שנה ואף יותר. היא עברה בבית החולים אולטראסאונד+אולטראסאונד גניקולוגי , בדיקת סיגמואידוסקופיה ,בדיקות דם למינהם [תפקודי כבד,בלוטת התריס] , בדיקת פרזיטים בכיס מרה [עקב בחילות]. והכל נראה כתקין. כשלקחתי אותה למיון ובדקו אותה אכן הרגישו מעין גוש בבטן ועשו לה צילום וראו שהמעי מלא צואה. היא טופלה באבילאק. בהתחלה היו יציאות , אך בכל אופן יש לה תחושה של אי-התרוקנות גם לאחר יציאה , שהיא צריכה להוציא עוד והיא לא מצליחה. אחר כך אמרו לעבור לפגלקס [בגלל שהאבילאק גרם לכאבי בטן].. אותו דבר עם הפגלקס. בהתחלה עזר, אותה תחושה ואחר כך הפסיק לפעול. עכשיו היא מטופלת בשמן פראפין. לוקחת כל ערב 50 CC .. הרופאה אמרה שכשיהיה נוזל כתום יש לקחת עוד. הבעיה היא שיש את זה כל הזמן והיא לא לוקחת עוד קצת [ ואסור יותר מידי..] כרגע, הרופאה ממליצה לקבוע תור לשניידר. היא טוענת שיש לקחת ביופסיה ואולי יש בעיה בעצבים [לא בדיוק הבנתי למה הכוונה..] כמה שאלות לי אליכם- מה הייתם מציעים לעשות? מה הבעיה יכולה להיות? כיצד לטפל.. מה לעשות עד לתור .. מה יכול להקל. יש לציין: חוסר ברזל, כאבי בטן, לפעמים בחילות. אושפזה במשך 3-4 ימים בבית חולים , קבעו שזה 'תורשתי' [מכיוון שאני גם די סובלת מעצירות] ולא טיפלו בה כמו שצריך [ככה לפחות ההרגשה שלי]. תודה רבה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר סטיבן מלניק06/10/2008בהחלט מסכים לעשות בירור נוסף. יתכן בעיה בעיצבוב של פי הטבעת ולכן הספינקטר לא פותח טוב. טיפול נכון תלוי באיבחון נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)