פענוח תוצאות בדיקות:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח תוצאות בדיקות:
    ד"ר אורי
    05/10/2008

שלום נכבדיי. כזכור לכם, לאשתי יש סרולוגיה חיובית להפטיטיס C. PCR בוצע 4 פעמים בעבר והיה שלילי. כעת נדרשה ע"י מקום עבודתה לבצע PCR ו HCV RNA QUANTITY. התוצאה: <600 (כלומר מס' וירוסים ביחידות בינלאומיות פר מ"ל נמוך מ 600). לא צורף הסבר לתוצאה. לפי הבנתי, 600 היא רמת הסף לזיהוי העומס הויראלי, ולפיכך פחות מ 600 = שלילי. אני צודק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח תוצאות בדיקות:

הוספת תגובה

• אצה צודק

ד''ר סטיבן מלניק
    06/10/2008

אבל לא ברור לי איזה מקום עבודה דורשת PCR כמותי . יש מעט מאוד דווחים על העברה אפילו בין רופאים כירוגיים למטופלים. האם זה חוקי לדרוש בדיקה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקום העבודה לא דרש

ד"ר אורי
    06/10/2008

רופאת המשפחה בקופ"ח דרשה, אבל נראה שהיא בורה יחסית בנושא הפטיטיס C. וזה בסדר- רוב הקולגות שלי לא יודעים הרבה על הנגיף, כך שפורומים עם מומחים למחלות כבד מאוד עוזרים. ישר כח על עבודתכם ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו