מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי ספיקת לבלב וגזים ושלשוליםדורית07/10/2008
אני בת 22, אובחנתי כסובלת ממעי רגיש הבא לידי ביטוי בשלשולים, גזים ויציאות ריריות ומרובות עד כדי כך שאני לא מסוגלת ללכת ללימודים או לצאת מהבית. במקביל, מצאו שיש לי אי ספיקת לבלב והתחלתי לקבל כדורים בשם קראון. חוץ מזה, לא מצאו שום דבר בכל הבדיקות הפולשניות והבריום, ואמרו שיש קשר לכך שאני סובלת ממתח נפשי. בהתחלה הקראון שיפר את השלשולים, אבל הם עדיין קורים 3 פעמים בשבוע ויש לי כל הזמן כאבי בטן, נפיחות, גזים ואני אוכלת מאוד מעט מזון ללא סיבים תזונתיים ולקטוז. אני מקבלת קולוטל. שום תכשיר לגזים לא עוזר, וגם נורטילין לא עזר. 1.מה זה אי ספיקת לבלב? 2. האם הכדורים - קראון - לא היו אמורים לפתור את הבעיה? 3. האם יש בדיקת דם שמראה על תפקוד לבלב ?(לי מצאו את האי ספיקה על ידי בדיקת ספיגת שומנים בצואה באיסוף וצילום עם מרקרים). דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק07/10/2008אי ספיקת לבלב בדרך כלל קורה לאחר כריתה של הלבלב ולאחר דלקת כרונית. אנני בטוח שזה משיש לך ומות גדולה של שומן יכול להיות משני לתת-סםיגה מסיבות אחרות.תגובה לקראון לא אבחנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת לבלב
תמר שנירמן13/03/2010טיפול באי ספיקת לבלב בשלבים מוקדמים ע"י דיאטה. את חייבת לשכוח ממזונות שומניים, מטוגנים (בצקים ,חטיפים,ציפס,גלידות,ממתקים,משקאות מוגזים וממותקים) ומוצרי חלב. אכילה בכמויות קטנות וקטנטנות לעיתים קרובות. מאוד חשוב הרכב ויטמינים. לכן סיבים תזונתיים של חיטה מאוד יכולים לתרום.(אפשר לקנות בחנויות טבע).הם גם מאוד מסיעים בתהליך עיכול לכן את מצליחה להסיג שתי מטרות: גם לעזור למערכת עיכול וגם לספק ויטמינים לגוף.
מאוד חשוב אכילה של עלים ירוקים המספקים סידן זמין לגוף, תורמים לחיזוק תאי הגוף,מסיעים בפירוק פחמימות.
בהצלחה תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר שיינרמן
ד''ר יעקב מאור13/03/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)