קוליטיס או מעי רגיש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוליטיס או מעי רגיש?
    ש.ל.
    11/10/2008

שלום, אני סובלת משלשולים מזה חודשיים וצואה מעט רירית ונוזלית. אני מרגישה מאוד רע ורצה הרבה לשירותים בעיקר בבוקר בליווי בחילות. אני עם כלכלה עוצרת וברגע שפעמיים נגעתי בחתיכת ג.צהובה נעשה לי ממש רע. הצואה חיוורת מאוד, זה מלווה בחולשה עייפות שינה מועטה בלילה וקימה מוקדמת בבוקר בערב אני גם מרגישה רע אך פחות. עברתי סי.טי אנטרוגרפיה שיצאה תקינה והראתה על המנגיומה קטנה בכבד וכבד שומני. ממתינה לביופסות של בדיקות קולנוסקופיה ואנדוסקופיה. סובלת מאוד מחסירה ימים בעבודה ותרביות צואה יצאו תקינות. תוצאת אנדוסקופיה יצאה תקינה. נלקוח ביופסות מתריסריון ובקולנוסקופיה לבדיקת מחלת קרוהן וקוליטיס כרונית באבחנה הרופא רשם שיש בצקת ואודם במעי דק יורד וקוליטיס סגמנטלית מה זה אומר? ומה יש לי לדעתך? בבוקר אני מרגישה ממשרע ורצה המון לשירותים במהלך היום אי נעימות בבטן. בנוסף שכחתי לציין שטופלתי באחרונה בכדורי ציפרו ומטרוג'יל במשך 3 ימים ויש לי רדימות ברגליים התחתונות מאחורה לדברי הרופאים זוהי תוצאה של המטרוג'יל אני ככה כבר 3 שבועות בבדיקהשלנוירולוגית ובדיקת זרמים ברגליים יצאה תקינה האם ייתכן שזה בגלל התרופה או בגלל המעיים. אין לי חיידק הליקובקטר ולא צליאק.עדיין ממתינה לתשובת קולנוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס או מעי רגיש?

הוספת תגובה

• מעי רגיש?

ד''ר סטיבן מלניק
    11/10/2008

לא ניתן לומר משהו כעת ללא קולונוסקופיה אך העובדה שאת לא מתעוררת באמצע הלילה עקב שלשול יותר בעד מעי רגיז. השאלות של הרופא שואל הן לגבי עדות בקולונוסקופיה למחלה דלקתית של נמעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי רגיז?

ש.ל.
    11/10/2008

ירדתי 20 קילו בחודשיים האלו ואני רצה לשירותים כל פעם בשעות אחרות במהלך היום ישפעמים שגם בלילה אני לא מרגישה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי רגיש?

ד''ר יעקב מאור
    13/10/2008

סיבה מאוד טובה לעבור קולונוסקופיה בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו