דימום רקטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום רקטלי
    אייל
    15/10/2008

שלום, לפני כחודש חויתי אירוע חד פעמי של דימום רקטלי. גיליתי כמות די גדולה של דם טרי ואדום בניגוב וכן באסלה. לא היו לי שום תסמינים נוספים פרט לדימום. יום לאחר מכן גיליתי טיפות בודדות של דם על הנייר ותו לא. אני בן 26, משתדל לשמור על אורח חיים בריא,עוסק בספורט, ללא עודף משקל וללא הסטוריה משפחתית של בעיות מעיים.(פרט לאבי הסובל מטחורים פנימיים). יש לציין שאני סובל מממחלת פון וילברנד (בעיות קרישה) שמעולם לא נתנה אותותיה, אך לפני טיפולי שיניים/ניתוחים אני צריך לקבל חומר המסדיר את הקרישה. פניתי היום לרופא גסטרו שהמליץ על קולונסקופיה במכון גסטרו בבית חולים. הרופא טוען שהסיפור שלי לא תואם תמונה קלאסית של טחורים אך אלה יכולים להיות טחורים פנימיים והוא מעוניין לשלול דברים רציניים יותר. האם לדעתך ניתן להסתפק בבדיקות פחות טראומטיות שמכוונות יותר לגילוי טחורים? אשמח לדעת באופן כללי את דעתך... בתודה, אייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום רקטלי

הוספת תגובה

• דימום רקטלי

ד''ר יעקב מאור
    15/10/2008

חשוב מאוד הרושם של הגסטרואנטרולוג שבדק אותך באם ניתן ליחס את הדמום לטחורים או בעיה אחרת בפי הטבעת או שיש לשלול בעיה במעי הגס עצמו. אני מניח כי לעובדה שיש לך הפרעת קרישה היה משקל בהחלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו