מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת קולנוסקופיהש.ל.16/10/2008
לפני מס' ימים רשמת לי בדיקת קולנוסקופיה בהקדם שאכן עברתי לפני כחודש והיום הרופא אמר לי את התוצאות בע"פ. כאמור לאור 3 חודשי שלשולים דחיפות ביציאות חוסר תיאבון ירידה של 22 קילו במשקל בתקופה זו כאבי פרקים ובחילות. לדבריו יש לי דלקת ברירית שעוטפת את המעי והיא מאופיינת בהמצאות של לויקוציטים לטענתו זה יותר קל מקוליטיס ולא קוליטיס. הטיפול שקיבלתי ממנו 8 כדורי קלבטן ליום ופעם ביום בערב קונסיל(משלשל) פעם ביום פרוביוטיק ובהמשך צנטרום.הרופא מעדיף להתחיל בטיפול קל לאור העובדה שיש לי לפי בדיקות דם חוזרות בעיות בתפקודי כבד ואנזימים בכבד.ב- 3 חודשים אחרונים. מה שם המחלה אם כך האם זה אכן לא קוליטיס? האם מדובר במעי גס בבדיקה זו?ומה דעתך בנוגע לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות קולונוסקופיה
ד''ר יעקב מאור17/10/2008לא ברור לי מהי דלקת ברירית במעי שאינה קוליטיס. עליך להגיע לגסטרואנטרולוג מומחה לקבלת תשובות מפורטות של כל הממצאים ואיבחון מדויק הן של הסיבה לשלשול והן להפרעה באנזימי הכבד. הקולונוסקופיה בודקת את המעי הגס ומספר ס"מ מהמעי הדק הסופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפוציטיק קוליטיס
ש.ל.18/10/2008זו ההבחנה של רופא הגסטרו. אם כך שם זה אומר שזה כן קוליטיס? זה מה שנאמר לי ממנו על פי הבדיקה במדויק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת רופא גסטרו
ש.ל.18/10/2008באבחנה של הקולנוסקופיה נראה בצקת ואודם במעי גס ובביופסיה במיקרוסקופ נראה לימפוציטיק קוליטיס. עפ"י זה נשאלת השאלה האם זה קוליטיס? קל? האם זה עובר? מה הטיפול? מה מותר לאכול? אני עדיין יורדת במשקל 23 קילו כבר ועם כלכלה עוצרת באוכל. נתנו לי טיפול של 8 כדוירי קלבטן ליום וקונסיל באבקה פעם בערב ובהשמך כדור ויטמינים צינתרום ליום. זה מספיק בשביל להבריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוליטיס
ד"ר יעקב מאור18/10/2008באם מדובר בקוליטיס לימפוציטית הטיפול מתאים. אינני בטוח שאבחנה זו מסבירה ירידת משקל ניכרת ולכן אני חוזר על המלצתי ליעוץ גסטרואנטרולוג מומחה בצורה מקיפה עם כל הנתונים הרפואיים לצורך בירור הבעיה לעומקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)