מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בהדבקותה17/10/2008
שלום ! יש לי חבר שעבר לפני 5 שנים השתלת כבד,צהבת זיהומית,כיום ברוך השם עבר את ההשתלה בהצלחה ,וחיי רגיל,רק עם כדורים לכבד. שאני שאלתי את החבר,אם זה תושרשתי ,או מסוכן לי אמר שלא, מה שהבנתי, השהוא היה ילד קטן, לא זיהו את המחלה מהר, ובעקבות זה הוא הסתבך. חברה שלי הלחיצה אותי מאוד, ואמרה לי תיזהרי לא להדבק. אני מאוד אוהבת את החבר שלי, אבל אני גם אשאל אותו, וגם רציתי שאלה מקצועית, האם יש לי מה לדאוג , עלי ובמידה ויהיו לי ילדים ממנו, ילדי יוכלו לקבל ממנו את הצהבת. בבקשה תשו לי סדר בראש, נהיה לי לחץ מזה, ואני לא מוכנה לוותר עליו בכבוד רב, ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה
ד''ר יעקב מאור17/10/2008אם מדובר בהפטיטיס C קרוב לודאי שלחברך יש נגיף בדם (גם אחרי ההשתלה). סיכויי ההדבקה מהפטיטיס C בין בני זוג קבועים !!! הינם נמוכים מאוד. באם מדובר בהפטיטיס B ומצב חברך טוב יתכן מאוד שרמת הנגיף נמוכה מסף הגילוי בבדיקות המעבדה. גם במקרה זה קיים סיכון להדבקה שהינו נמוך. המצב מחייב שימוש בקדדום עד שיבורר אם את מחוסנת להפטיטיס B (בבדיקות דם) או שתקבלי חיסון כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)