בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    חסוי
    26/10/2008

עשיתי בדיקות דם ויצאו לי ערכים: GOT (ast)U/L = 34 GPT(alt) U/L=46 הבדיקות מחוץ לטווח העליון. שאר הבדיקות Ldh/ ggt /alk phosphatse/ bilrubin בטווחים. הרופא אמר לי שאני צריכה לעשות עוד הפעם את הבדיקות בעוד כ6 שבועות. מה יכול להיות הסיבות לתוצאות? בנוסף אני בת 23.5 יש לי תת פעילות בלוטת התריס והבדיקה האחרונה של ה- TSH יצא 0.94 בטווח התחתון אך בנורמה, האם אליי לבקש בדיקות נוספות יכול להיות שמשהו בהקשר לבלוטת התריס שלי משפיעה על תוצאות בדיקת הכבד? וגם אני מטר שישים שוקלת 49 קילו אך אנשים בסביבתי אומרים לי שירדתי במשקל ואני ניראת יותר רזה משהייתי מה יכולה אז להיות הסיבה שאני ניראת רזה מאוד למרות שהמשקל שלי תקין?שקלתי לפני זה משהו כמו 50, 51 קילו ירדתי רק אולי קילו שניים לא יותר מזה ואני לא בדיאטה ותמיד הייתי צרה אך הסביבה אומרת לי שאני ניראת יותר צרה ורזה עכשיו. האם יש קשר בין שינויים בגוף לבעיות אפשרויות בכבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• בדיקות דם

ד''ר סטיבן מלניק
    29/10/2008

ניתן לומר רק שיש בדיקת דם לא תקינה. זה יכול להיות מהרבה סיבות. בהחלט סביר להחזור לפני שמתחילים בירור. יתכן אפילו שפעת למשל.ההגדרה של דלקת כרונית בכבד היא לפחות 6 חודשים.
    אין לי הסבר למראה הרזה שלך אך את לא שוקלת הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו