מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן עליונה ובאזור הטבורלירון29/10/2008
שלום! אחרי תקופה של כאבים רבים החלטתי לפנות לרופא ולספר לו על הכאבים. הלכתי לרופא משפחה התלוננתי על כאבי בטן עליונה ובאזור הטבור חזקים, ועל עצירויות . הרופא משפחה אמר כי צריך לרכך את הקיבה עם מיץ שזיפים ושמן פראפין. אחרי שבוע שבועיים, חזרתי עוד הפעם לרופא, הרופא שלח אותי לכירורג הוא טען שיש לי פי טבעת קטן ובגלל זה הצואה לא יוצאת. פניתי לכירורג, הכירורג אכן הסכים אם הרופא, שלב ראשון החליט גם הוא על ריכוך הקיבה שלא עזר ואחרי חודש נותחתי בפי הטבעת. ניתוח פיסורה. אחרי הניתוח אין שינויים בכאבי בטן , מדי פעם יש שילשולים ומידי פעם עצירויות. הכאבי בטן באים בהתקפים וגם מתבטאים בכאבי גב תחתון בצד שמאל. נתנו לי כדור אומפרדקס, אחרי שלושה ימים בלקיחת הכדור התחלתי לשלשל, הלכתי לרופא הפסקנו את השימוש בכדור וקיבלתי כדור אחר בשם פבברין. הכאבים לא פוסקים השלשולים פסקו והגיע עצירות. מה אני עושה? אני לא יודעת מה לעשות. אודה לך אם תענה לשאלתי, אני אשמח לשמוע דעה נוספת. בתודה לירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק30/10/2008אנני בטוח שהכאבים המקוריים היו קשור לפיסורה.
קשה לתת איבחון בפורום. אני מציע לנסות להגיע לרופא שמומחיותו קרקעית האגן- יתכן בעיה שם. יש מרפאה טובה בתל-השומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לירון30/10/2008צהריים טובים! בהמשך לתשובתך, האם אתה מתכוון לבדיקת הגסטרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר סטיבן מלניק30/10/2008כן זה נמצה במכון הגסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)