כאבי בטן עליונה ובאזור הטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עליונה ובאזור הטבור
    לירון
    29/10/2008

שלום! אחרי תקופה של כאבים רבים החלטתי לפנות לרופא ולספר לו על הכאבים. הלכתי לרופא משפחה התלוננתי על כאבי בטן עליונה ובאזור הטבור חזקים, ועל עצירויות . הרופא משפחה אמר כי צריך לרכך את הקיבה עם מיץ שזיפים ושמן פראפין. אחרי שבוע שבועיים, חזרתי עוד הפעם לרופא, הרופא שלח אותי לכירורג הוא טען שיש לי פי טבעת קטן ובגלל זה הצואה לא יוצאת. פניתי לכירורג, הכירורג אכן הסכים אם הרופא, שלב ראשון החליט גם הוא על ריכוך הקיבה שלא עזר ואחרי חודש נותחתי בפי הטבעת. ניתוח פיסורה. אחרי הניתוח אין שינויים בכאבי בטן , מדי פעם יש שילשולים ומידי פעם עצירויות. הכאבי בטן באים בהתקפים וגם מתבטאים בכאבי גב תחתון בצד שמאל. נתנו לי כדור אומפרדקס, אחרי שלושה ימים בלקיחת הכדור התחלתי לשלשל, הלכתי לרופא הפסקנו את השימוש בכדור וקיבלתי כדור אחר בשם פבברין. הכאבים לא פוסקים השלשולים פסקו והגיע עצירות. מה אני עושה? אני לא יודעת מה לעשות. אודה לך אם תענה לשאלתי, אני אשמח לשמוע דעה נוספת. בתודה לירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סטיבן מלניק
    30/10/2008

אנני בטוח שהכאבים המקוריים היו קשור לפיסורה.
    קשה לתת איבחון בפורום. אני מציע לנסות להגיע לרופא שמומחיותו קרקעית האגן- יתכן בעיה שם. יש מרפאה טובה בתל-השומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

לירון
    30/10/2008

צהריים טובים! בהמשך לתשובתך, האם אתה מתכוון לבדיקת הגסטרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר סטיבן מלניק
    30/10/2008

כן זה נמצה במכון הגסטרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו