הפטיטיס c והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס c והריון
    שולי
    29/10/2008

שלום ד"ר סטיבן מלניק, אני בת 29 בהריון ראשון עם תאומים. בבדיקות שגרתיות התגלה כי יש לי הפטיטיס c (שכנראה נדבקתי לאחר הלידה בקבלת מנות דם). הייתי אצלך באוגוסט ואמרת כי אין דחיפות בטיפול ושניתן לטפל מתי שארצה ובטח שלא בהריון. ביולי היו התוצאות: HCV PCR QUANT 1206768.00 IU/ML 1.2 E+6 IU/ml שיטה זו מקובלת כניסיונית ויש להתייחס .אליה בהתאם בקבלת החלטות קליניות HCV ABS.CONF. Unnecessery See HCV PCR Result HCV GENOTYPE 1a :הבדיקה בוצעה בתאריך 06/2008 HCV ABS POSITIVE עשיתי מספר בדיקות של תפקודי כבד והן היו תקינות. היום עשיתי שוב בדיקה ותוצאה אחת יצאה גבוהה ALK.PHOSPHAT. 128.96 U/L ( 30.00- 105.00) (.........)* ALT(GPT) 14.85 U/L ( 5.00- 40.00) (..*......) AST(GOT) 23.61 U/L ( 5.00- 40.00) (....*....) BILIRUB.TOTAL 0.60 MG/DL ( 0.30- 1.20) (..*......) מה אומרות התוצאות? האם המחלה פעילה? אני מאוד מודאגת תודה, תודה שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס c והריון

הוספת תגובה

• HCV

ד''ר סטיבן מלניק
    30/10/2008

יש כנראה HCV אך בדיקות הכבד תקינים. כדי להחזור על אנזימי הכבד כי לפעמים הם עולים לסירוגין.
    אם תקינים במספר בדיקות אז יש סיכוי של 20% שיש מחלה שמצדיקה טיפול. לא מטפלים בהריון וHCV לא עובר כל כך בהריון ובהנקה.
    מציע להבדק אצל רופא כבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו