היפטיטיס סי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפטיטיס סי
    מלנה
    30/10/2008

איך יכול להיות שבבדיקה ראשונה להיפטיטיס סי תוצאות היו חיוביות סוחיי יכרע 10 - 100 mIU/ml LOW RESPONSE 100 mIU/ml-מ לודג IMMUNED Hepatitis C Ab(EIA) | | חיובי, הועבר לאימות | Hepatitis C Ab Confirm. | | לחץ לתוצאות הודעות לבדיקת Hepatitis C Ab onfirm. מתאריך 07/09/2008 ובבדיקות נוספות ל pcr אלו התוצאות שהתקבלו Hepatitis C PCR NEGATIVE 50 IU/ml :רגיות השיטה Hepatitis C Genotype בדיקה זו אינה מבוצעות כאשר HCV PCR מתקבל שלילי .ילילש לבקתמ (יתוכיא) HCV PCR Sequencing תטישב תעצובמ הקידבה ץראב ינילק ןוחבא ךרוצל תלבוקמה רקחמל תרשואמ הטישה .םלועבו .דבלב תעזור לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפטיטיס סי

הוספת תגובה

• HCV

ד''ר סטיבן מלניק
    30/10/2008

יש מספר בדיקות לחפש HCV. הראשונה היא בדיקת נוגדנים שהיא בדיקת טובה לבדיקת מנות דם-אם שלילי אז אין HCV . בדיקה זו תמיד חיובית אפילו לאחר טיפול מוצלח והבראה מהנגיף. אם חיובי צריך לבדוק נוגדנים בצורה אחרת (בדיקת אימות). בדיקת PCR בודקת פעילות שיכפול של הנגיף בדם ומצביע על מחלה פעילה.העדר PCR נחשבת לטיפול מוצלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפטיטיס סי

מלנה
    31/10/2008

אבל אני לא עברתי טיפול. בדיקות עשעתע לצורך קביעת טיפול. אז זה עומר, שאין לי היפטיטיס? ואני לא צריכה טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו