הליקובקטר ודלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר ודלקת
    נ
    02/11/2008

שלום רב, לפני שנתיים בערך היה לךי את החיידק הליקובקטר וטופלתי ע"י הטיפול המשולש, החיידק עבר ולאחר כמה חודשים שוב חזר. הכאבים (צרבות,ף בחילות. כאבים בכיבה) נמשכים עד היום. לפני שנה הייתי בבדיקת גסטרוסקופיה וגילו לי דלקת ברירית האנטום. רציתי לדעת אים יש משהו טבעי שאפשר לקחת לדלקת ולחיידק עצמו, כי הוא כל הזמן מתפרץ. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר ודלקת

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר סטיבן מלניק
    02/11/2008

לא תמיד צריך להפתר מהחיידק בכל מחיר. אני בספק אם כל התלונות קשורות.
    לדעתי יש מקום ליעוץ גסטרו חוזר כדי להגיע למקור תלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HELYCOBACTER

ויוי
    05/11/2008

שלום, לפני כ5 חודשים קיבלתי טיפול משולש לחיידק לאחר שחשתי בכל התופעות, והתגלה בבדיקת דם. לפני השבועיים עשיתי את הבדיקה והתוצאה שלי היא 22.43 כאשר הנורמא זה מ0-3.5. ברור שאני מקבלת שוב טיפול, אבל מה המשמעות של התוצאה הגבוהה כל כך? ויוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HELICOBACTER

ד''ר יעקב מאור
    08/11/2008

אין משמעות לערך המספרי מעל לנורמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו