עוד שאלה בבשקה לגבי C HEPATIT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה בבשקה לגבי C HEPATIT
    תמי
    10/11/2008

אמא שלי מאוד פוחדת, האם להיזהר מהכלים במה שהוא אוכל??? לשבת לידו??? לדבר איתו מקרוב האם כל זה לא מסוכן ולא מדבק??? סליחה על שאלות אבל אני לא מבינה כלום ברפוא ופוחדים מאוד... תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה בבשקה לגבי C HEPATIT

הוספת תגובה

• שלום תמי

רויטל
    10/11/2008

תמי שלום אני לא רופאה אבל אני בקשר עם אדם שיש לו הפטיטיס C אנחנו מבלים ביחד אוכלים ביחד אפילו נוגעים - זה לא מדבק כך צריך מגע של דם נגוע בדם שלך וביחסי מין קיים סיכון קטן אני בעצמי עשיתי בדיקה להפטיטיס מחשש שנדבקתי וכמובן שלא נדבקתי אין לך ממה לחשוש לארח אותו : לא מהשירותים לא מהמקלחת ולא מהכלים שהוא אוכל וגם לא מלתת לו נשיקה וחיבוק לא הייתי מצחצחת שינייים במברשת שיניים שלו מחשש לדימום אבל גם כך בדר"כ לא עושים את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HEPATITIS C

ד''ר יעקב מאור
    10/11/2008

אין חשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו