סטייה בתפקודי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטייה בתפקודי כבד
    ישראל
    14/11/2008

שלום,אני בן 22,רזה,לא לקחתי כדורים בזמן האחרון ואין לי שום כאבים .עשיתי את כל בדיקות הדם השיגרתיות.כל הבדיקות יצאו בנורמה חוץ מ:ALT-70 AST-42. יש לציין שלפני כשנתיים וחצי כשהייתי בצבא לקחתי כדורים נגד פטרת בציפורניים(לא זוכר את שם הכדורים) והייתי מבצע כל חודש בדיקת תפקודי כבד,לאחר ארבעה חודשים אמרו לי להפסיק לקחת את הכדורים וכך עשיתי.האם יש קשר? בנוסף אני סובל מאלרגיה לקרדית הבית אך בחודש האחרון לא לקחתי כדורים בקשר לזה. אני מאוד מודאג!מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטייה בתפקודי כבד

הוספת תגובה

• בנוסף אציין שאני לא שותה אלכוהול

ישראל
    14/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה באנזימי כבד

ד''ר יעקב מאור
    15/11/2008

יש לבדוק באם ההפרעה באנזימי כבד חדשה או הייתה כבר לפני מספר שנים בעת נטילת הטיפול לפטרת. באם אינך נוטל תרופות מסוג זה מספר שנים לא סביר שההפרעה קשורה לנטילת תרופות אלה. באם ההפרעה ממושכת יש צורך לבצע בירור מקובל של הפרעה באנזימי כבד על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה או מומחה למחלות כבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר, אני אציין עוד משהו

ישראל
    15/11/2008

לאחרונה אני גם סובל מלחץ נפשי כבד,ללא טיפול בכדורים,הייתכן שלחץ נפשי יכול גם לגרום לעלייה הזאתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימי כבד

ד"ר יעקב מאור
    15/11/2008

לא סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו