מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובותרונית19/11/2008
בת 30 בדר"כ בריאה, לא מעשנת ולא שותה במשקל של 7 קילו מעל הנדרש, ולאחר תופעת צרידות מסתבר ויתכן ויש לי ריפלוקס (אומפרדקס 20 מ"ג כעת פעם ביום בבוקר), לקחתי את הבשורה מאד קשה אני בוכה ומבינה שזוהי מחלה למעשה כרונית , כל חיי לשתות כדור, אודה לך אם תענו לי למס' שאלות שמאד מטרידות אותי ואולי אצליח להרגע ולקבל דברים בפופורציה, אז ככה: 1. האם המחלה מסוכנת? (כמו סכרת ולחץ דם למשל?) 2. האם ניתן להאריך חיים ולשתות תרופה כ- 40 שנה לפחות ולא יגרם נזק לאברים אחרים בגוף בעקבות התרופה?ובכלל מחלות נוספות בעקבות המחלה? 3. האם השמנה מהריון יכולה להחריף ריפלוקס ומחלה זו באה בשיקול שלא להביא ילדים? 4. מה משמעות להמנע מהדרים? לא לאכול כלל מפירות אלו בינהם גם אוכל מבושל עם עגבניה? במצב כרגע אני רואה מחלה זו כקשה מאד וחסרת מנוחה, אנא עזור לי. (וידוע לי שמחלה זו שכיחה החל מגיל 45 לא בגילי, אז מדוע?) תודה וסליחה על ריבוי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר סטיבן מלניק20/11/20081-יש סיוכים נדירים אבל לרוב זה מרגיז יותר משמסוכן
2-רוב האנשים עם רפלוקס חיים בסדר ומתים עם הרפלוקס לא בגלל הרפלוקס
3-השמנה בכלל מחמיר המצב ויתכן מאוד שאם תורידי במשקל (ומפסיקה לעשן אם זה רולונטי) יהיה שיפור. זה לא סיבה לא להכנס להריון. אומפרדקס גם כנראה בסדר בהריון.
4- אנני חושב שסוג מסוים של אוכל מאוד קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)