מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור לגבי HBVתמר20/11/2008
שלום אני אישה בת 50 , לפני כשנה התחלתי להרגיש כאבים בבטן ולאחר בדיקה אצל הרופא הופנתי למספר בדיקות הגעתי למכון לגסטרואנטרולוגיה ומחלות כבד שם הפנו אותי לאולטראסונד ומיפוי ולביקות תפקודי כבד לפני יומיים היתי שם עם התוצאות נאמר לי לחזור לביקורת בעוד 3 חודשים עם הבדיקות הבאות : ס"ד,ת קרישהת כימיה מלאה, AFP,US בטן PCR, HBV-DNA בבדיקות כבד צויין: ALT-56 שיר בבדיקה השניה ל 45 AST-39 ללא פגיעה בתפקוד סינטטי של הכבד AFP- בגבול הנורמה US בטן- ממצא מחשיד להמנגיומה דבר שאושש גם במיפוי במסגרת בירור של מחלות כבד נמצאה עם סרולוגיה חיובית ל HBV עם HBS-AG חיובי ו HBE-AB חיובי HDV- שלילי שאר הבירור היה שלילי רציתי מאוד לדעת מה כיוון בדיקה ומה הסיכונים ? , נאמר לי גם לבדוק סרולוגיה ל HBV אצל שאר בני המשפחה ולחסן בהתאם, עד איזה קירבה מדובר? האם רק קשר דם או אנשים שאיתם אני מתראה באופן שכיח (חברי משפחה , חבר של ילדה וכו') תודה מראש על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HBV
ד''ר סטיבן מלניק21/11/2008השאלה היא אם ההפרעה באנזימי הכבד קשור לHBV ולא ואם כךלטפל ולא. הבדיקה שקובעת היא HBV DNA- אם מעל 2000 יחידות אז יש מקום לטיפול כי שי מחלה פעילה. אם פחות יש מקום לשקול ביופסיה של הכבד על מנת לבדוק המצב בתוך הכבד.
בודאי צריך לבדוק קרובים ממדרגה ראשונה וקשה לתת חוות דעת לגבי אנשים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)