מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות, נפיחות והפתרון,,,,,, יין ?!מעין27/11/2008
שלום, שמי מעין בת 22 . אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס מזה מספר שנים בין היתר אני גם לוקה בעצירות חמורה אשר נמשכת, לעיתים כשבוע. הדבר מקשה מאוד על תפקודי. שכן אני חשה נפוחה וכבדה. אין תרופה שעדיין לא ניסיתי, גם בנוגע לעצירות וגם בנוגע לגזים. אם זה עיכולקס, גזים X, אאקרבון, אבילק, תה טיבטי ועוד הרבה, (אין לי כוח לחשוב על כולם) כן, אי מטופלת באלטרוקסן, אך ללא הועיל, בתוך האפלה הזו, ניתן לראות קצה של אור. מצאתי פתרון אחד שעובד עליי נפלאות, (ולא, זה לא פלפלים חריפים), מדובר ב- אלכוהול, על סוגיו השונים. בעת שתיית האלכוהול אני חשה את השרירים נרפים, הבטן נעשית רכה, והופה, יום למחרת יש לי יציאה, וכניסת אנרגיה מחודשת. אני מוכנה להשיבע שאני לא יודעת מה הסיבה, איך זה שיין, בירה או וודקה הם הם אלו המשמשים לפתרון? והיחיד ... הבעיה היא כזו, באלכוהול יש כמות קלוריות גבוהה, לא באלכוהול עצמו, במשקאות האלכוהוליים, ולכן אין ניתן להתבסס על זה כתרופה. בנוסף, אני לא מעוניינת להיגרר לאלכוהוליזם :) שאלתי- הכיצד יתכן וכי בחומר זה- האלכוהול יש מענה לבעיה? והיות וזה נכון, וזה אכן מהוווה פתרון, האם יש חומר אחר שיכול לחקות את הפעולה? תודה מראש, מעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר יעקב מאור27/11/2008בהנחה שתיפקוד בלוטת התריס שלך מאוזן יש צורך בבירור הסיבה לעצירות - האם עברת קולונוסקופיה? קיימת אפשרות לבירור מקיף במרפאת ריצפת האגן במכון הגסטרואנטרולוגי בתל-השומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)