בדיקת גסטרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת גסטרו
    אורית
    30/11/2008

ערב טוב, שמי אורית ואני בת 32, לאחרונה אני סובלת מהקאות רבות ומתעוררות לרוב תוך כדי שינה. הוחלט להפנות אותי לייעוץ של גסטרו ונמסר לי שהוחלט כי עלי לעבור את הביקה אשר מחדירים לי צינור דרך הכפה עד הקיבה. לפני שנה וחצי עברתי בדיקה דומה ERCPאשר בעקבותיה נוקב התריסריון ואושפזתי בבית החולים מספר חודשים (היו לי אבנים בכיס המרה ולא הצליחו לשוף אותן ובנוסף חליתי בצהבת חסימתית). יש לי פחד נוראי מהבדיקה הזו ולכן אני דואגת ושאלתי היא, האם בכל זאת עלי לעבור את הבדיקה ומה ההשלכות שלה?? תודה מראש, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת גסטרו

הוספת תגובה

• בדיקת גסטרו

ד''ר יעקב מאור
    01/12/2008

גסטרוסקופיה הינה חלק מבירור הקאות ונועדה לבדוק בעיות בושט, קיבה ותרסריון. הגסטרוסקופיה הינה בדיקה קלה יחסית ולמעשה ללא סיבוכים. ה- ERCP הינה פעולה מורכבת מאוד ועלולה להסתבך בעיקר באם חותכים את הסוגר שבין דרכי המרה למעי כדי לאפשר הוצאת אבנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו