כאבי בטן לאחרי שתיית משקה אלכוהולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן לאחרי שתיית משקה אלכוהולי
    אבישי
    04/12/2008

ערב טוב. אני בחור בן 25, בריא בדרך כלל. מגיל צבא אני נהנה כמו רוב בני גילי לשתות משקאות אלכוהוליים במסגרת בילויים. כשאני שותה אני מקפיד לשתות יין איכותי או וודקת פרימיום מזודקקת ובדרך כלל לא שותה יותר מ 3-4 כוסות שתייה שמשאירות אותי מפוקח אך עם הרגשה טובה. בשנה האחרונה איני יכול לשתות כבעבר. אני אומנם שותה ונהנה אך לאחר מכן יודע כי מצפות לי שעות רבות של בילוי בשירותים ומיחושי בטן. אתמול למשל שתיתי במסגרת ארוחת ערב במסעדה 3 כוסות יין. חזרתי שמח וטוב לבב לדירתי אך משם החלו לי כאבי בטן הנרגעים לאחר היציאות וחוזר חלילה. אני רק גם ממושב השירותים ומרגיש שהאני חייב לחזור לשם וחוזר חלילה כך שיצא שאתמול למשל לא ישנתי לילה שלם. אני יודע שיש האנג אובר למי שמפריז בשתיית אלכוהול, כזה המלווה בכאבי ראש, בחילות, הקאות וכו'. לדעתי אין זה המקרה מאחר וכמות השתייה היא כזו לה אני מורגל, לא חשתי בבחילה או בכאבי ראש וכל הזמן הקפדתי לשתות נוזלים ( שאינם מהולים באלכוהול). שאלתי היא מה יכול לגרום לכך שאחרי שתיית אלכוהול יש לי יומיים של כאבי בטן ויציאות תחופות. * איני שותה קפה דרך קבע וממעט לשתות קפה בכלל. לאחרונה שמתי לב שלאחר שתיית קפה ( כוס קפה אחת ) אני מרגיש באותן התחושות שמטיסות אותי לשירותים. אודה לתשובתך, בתודה מראש, אבישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר יעקב מאור
    04/12/2008

יתכן כי אתה סובל ממעי רגיש המוחמר על-ידי צריכת אלכוהול וקפה בכמות מופרזת. בכל מקרה יש צורך בבירור גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו