מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן לאחרי שתיית משקה אלכוהוליאבישי04/12/2008
ערב טוב. אני בחור בן 25, בריא בדרך כלל. מגיל צבא אני נהנה כמו רוב בני גילי לשתות משקאות אלכוהוליים במסגרת בילויים. כשאני שותה אני מקפיד לשתות יין איכותי או וודקת פרימיום מזודקקת ובדרך כלל לא שותה יותר מ 3-4 כוסות שתייה שמשאירות אותי מפוקח אך עם הרגשה טובה. בשנה האחרונה איני יכול לשתות כבעבר. אני אומנם שותה ונהנה אך לאחר מכן יודע כי מצפות לי שעות רבות של בילוי בשירותים ומיחושי בטן. אתמול למשל שתיתי במסגרת ארוחת ערב במסעדה 3 כוסות יין. חזרתי שמח וטוב לבב לדירתי אך משם החלו לי כאבי בטן הנרגעים לאחר היציאות וחוזר חלילה. אני רק גם ממושב השירותים ומרגיש שהאני חייב לחזור לשם וחוזר חלילה כך שיצא שאתמול למשל לא ישנתי לילה שלם. אני יודע שיש האנג אובר למי שמפריז בשתיית אלכוהול, כזה המלווה בכאבי ראש, בחילות, הקאות וכו'. לדעתי אין זה המקרה מאחר וכמות השתייה היא כזו לה אני מורגל, לא חשתי בבחילה או בכאבי ראש וכל הזמן הקפדתי לשתות נוזלים ( שאינם מהולים באלכוהול). שאלתי היא מה יכול לגרום לכך שאחרי שתיית אלכוהול יש לי יומיים של כאבי בטן ויציאות תחופות. * איני שותה קפה דרך קבע וממעט לשתות קפה בכלל. לאחרונה שמתי לב שלאחר שתיית קפה ( כוס קפה אחת ) אני מרגיש באותן התחושות שמטיסות אותי לשירותים. אודה לתשובתך, בתודה מראש, אבישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד''ר יעקב מאור04/12/2008יתכן כי אתה סובל ממעי רגיש המוחמר על-ידי צריכת אלכוהול וקפה בכמות מופרזת. בכל מקרה יש צורך בבירור גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)