שאלה דחופה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לרופא
    sasi
    20/12/2008

אני סובל כבר כמה שנים מתסמונת המעי הרגיז לא ידעתי את זה עד פני כמה חודשים שהמצב החמיר וקראתי על באינטרנט , הבעיה שלי היא ש כל מה שאני אוכל אני חייב לשירותים באותו רגע, הזמנתי תור להרופא גסטרו עשיתי רק 2 בדיקות צואה ושתן חיכיתי חודש וחצי לתור שהגעתי הוא ראה את הבדיקות ואמר שאין לי כלום שהוא לא מוצא משהו חריג ושאין מה לעשות עם הבעיה שלי אני צריך לחיות עם זה לא נתן לי שום תשובה הגיונית ,אין מצב שאני יכול לחיות ככה לא מקובל עלי מה שהוא אמר לא יכול להיות שאין תשובה או דרך לטפל בבעיה בבקשה עזרו לי כי אני חושב שהרופא לא מקצועי והבעיה שלי חמורה מאוד עד כדי כך שאני לא אוכל כל היום רק בערב עוד דבר אמרתי לו שיש בדיקה של צינורית בבטן שאולי כדי שאני יעשה והוא אמר שאין טעם כי 90 אחוז מהאנשים לא מגלים כלום בבדיקה הזאת בבקשה עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לרופא

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

ד"ר יעקב מאור
    20/12/2008

אני בטוח שפניה לגסטרואנטרולוג אחר שאצלו תמצא אוזן קשבל לבעיותיך תועיל לך. תוכל לעיין בסיפרו החדש של פרופ' עמי ספרבר מהמרכז הרפואי סורוקה בבאר-שבע הקרוי "לוקח לבטן במקום ללב"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו