ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    משה
    25/12/2008

שלום לכם! יש לי ירידה במשקל במשך כחצי שנה אבל יש תאבון - כנראה שחילוף החומרים השתנה ויש יותר יציאות (לא שלשול) והתרקנות של הבטן. לכאורה מצב טוב אבל מצב שונה למה שהייתי. בדיקות דם יצאו תקינות ברוך השם וגם בלוטת התריס (TSH) -האם צריך לבדוק גם T3,T4? אתמול עברתי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה ביחד. מכיוון שלא רציתי לקבל טשטוש שמתי לב שהרופא לקח ביוספיות מהקיבה בבדיקת הגסטרו. בתוצאות הבדיקה נרשם שהכל נראה תקין גם בקיבה וגם במעי הגס, אבל הרופא טען שזו רוטינה לקחת ביופסיה במקרה של ירידה לא מוסברת במשקל. רציתי לשאול האם זו אכן רוטינה ובנוסף מכיוון שראיתי איך הקיבה שלי נראית שמתי לב שדופן הקיבה אינו חלק אלא מחוספס או מקומט - האם זה נורמלי? היכן ניתן לראות צילום אמיתי של קיבה נורמלית באינטרנט? בעבר אובחנתי כסובל מבקע סרעפתי ולפני הבדיקה אמרתי לרופא אבל הוא לא מצא משהו מיוחד בענין זה ואף לא שלח את הביופיסיה לבדיקת הליקובקטר פילורי - האם כן צריך לבדוק זאת כי מדי פעם יש לי התקפי כאבים בקיבה? אשמח לקבל התיחסות לשאלותי ובכלל האם יש עוד צורך בבדיקות נוספות בלוטת התריס ? חג שמח, משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ד''ר סטיבן מלניק
    25/12/2008

אין צורך לבדוק חיידק הליקובקטר אם איו התויה לטיפול כמו במקרה הזה.
    ביופסיה מהתריסריון רוטינה כדי לשלל צליאק(רגישות לקמח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו