המון סבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המון סבל
    טל
    04/01/2009

שלום אני בת 25 ומגיל 17 אני סובלת מכאבים מאד חזקים באזור החזה וחלל הבטן, הכאבים מגעעים אחת לחודש לערך. בתחילה לאחר בדיקה גסטרוסקופית נאמר לי כי מדובר בחיידק, לאחר כמה שנים וטיפול בלוסק באופן יומיומי במשך 5 שנים , ההתקפים עדיין מופעים ברגע שני מפסיקה עם התרופה. ביצעתי שוב בדיקת גסטרוסקופית ונאמר לי שככל הנראה אין חיידק, נלקחה ביופסיה עדיין ללא תוצאות, ואובחן אצלי גם בקע חריף בסרעפת. ככל הידוע לי בקע אינו גורם להתקפים כל כך חזקים ובלתי נסבלים. אני אובדת עיצות ואיני מסוגלת לעבור התקף נוסף שוב , מדובר כאבי תופת . ביצעתי US בטן עליונה ללא ממצאים. אני מתחננת אנא תן לי עזרה,רופא שאתם מכירים באיזור ירושלים בבקשה הכאבים האלה פשוט מוציאים אותי מדעתי ולאחרונה הם מלווים גם בהמון הקאות נ.ב ב US הכיס מרה יצאה נקיה ללא ממצאים לאחר צום של 12 שעות האם ייתכן חשד כלשהוא שבכל זאת מדובר בכיס מרה? אודה מאד ואשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המון סבל

הוספת תגובה

• סבל

ד''ר סטיבן מלניק
    05/01/2009

אם יש קשר ברור בין טיפול בלוסק והקלה בכאבים אז זה מרמז על רפלוקס. ניתן לוכיח זאות על ידי בדיקה של ניטור PH בחומצה וגם לבדוק הפעילות של הסגרים בושט על ידי מנומטריה.
    מציע להפנות למכון גסטרו בהדסה להשמך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו