תעזרו לי בבקשה, אני מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה, אני מיואשת

שלום. כבר יותר מ-3 שנים אני סובלת מקנדידה. כל שלושה שבועות - יש לי פטריה בנרתיק. הייתי אצל המון רופאי נשים שנתנו לי את כל הטיפולים האפשריים, לחלקם אפילו פיתחתי חסינות מרוב שהשתמשתי בהם כל כך הרבה. אני לא יודעת מה לעשות. יכול להיות שהאבחון הוא לא נכון ושאני צריכה ללכת בכלל לגסטרואנטרולוג? אולי זה מגיע מהמעיים או הכבד? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין עובדה חשובה-

במשך כמה חודשים נמנעתי מלאכול שמרים, פחמימות, סוכרים ומוצרי חלב. לקחתי תוספי תזונה (אנזימים וחיידקים פרוביוטיים) וטיפות שנקראות GSE לטיפול בקנדידה. זה לא עזר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

ד''ר סטיבן מלניק
    07/01/2009

אני מציע להפנות לגינוקולוג אחר ולשקול מחדש האבחנה. תלוי מאוד מהתלונות אך אם יש גם כאבי בטן ושלשול יש מקום גם ליעוץ גסטרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו