מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המנגיומה גדולה בשער הכבדאמילי08/01/2009
שלום לפני 4 שנים לאחר התקפי כאבים מאד חזקים שאיזור הבטן העליונה מימין, -אמצע הבטן..כאבים שבגללם היה לי קשה אפילו להתכופף.. הגעתי לרופאת משפחה שאיבחנה אבנים בכיס מרה.. הגעתי לחדר מיון ושם באולטראסאונד, לא נמצא כל ממצא בכיס מרה אלא רק גוש גדול בשער הכבד . אושפזתי...וב-c.t ראו את הגוש שיש לו מן האדרה מסביב ולא היו בטוחים במהותו.. גם מיפוי איזוטופים לא נתן תשובה חד משמעית .. רק לאחר שעשיתי m.r.i אבחנו סופית שמדובר בהמנגיומה בגודל 8.3 ס"מ על 6 ס"מ על 5 ס"מ. וההמנגיומה עוטפת את שני כלי הדם המרכזיים המכניסים דם לכבד.. נאמר לי שאין מה לעשות..בגלל הסכנה של הניתוח באזור הזה! אבל מה עושים עם הכאבים? המשכתי לחפש מזור לכאבי..והתחלתי לשמוע שהמנגיומות בכבד לא כואבות..ושצריך לחפש את הכאב במקור אחר.. נכון להיום אני אחרי כל הבדיקות האפשריות..ואין שום סיבה הנראית לעין היכולה לעשות לי כזה כאב.. לי אישית קשה להאמין שזה משהו אחר , שכן הגעתי לבית חולים עם כאב מאד חזק ולא מצאו כלום אלא רק את זה... אולי תוכל להעיר את עיני בסוגיה מורכבת וכואבת זו? בברכה אמילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה
ד''ר סטיבן מלניק08/01/2009זה נשמע לי שההמנגיומה גורם לכאב וזו אחת התויות לניתוח. המיקום הוא בעיתי מאוד. כמובן אפשר לקחת טיפול נגד כאבים אך זה לא פתרון ויש אפשרות שההמנגיומה תמשיך לגדול ויגביר הכאבים.
מציע לדבר עם כירוגים בבילינסון והדסה אם לא דיברת כבר.
יש לעתים אפשרות של אמבוליזציה על ידי צינטור אך זה גם נראה לי בעתי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)