מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומציות בקיבהנונה08/01/2009
שלום רב יש לי שאלה בנושא חומציות קיבה . אני בת30 וכבר שנה סובלת מכאבים בבטן עליונה . קיבלתי תרופות נגד חיידק היליבקטר , עשיתי גסטרוזקופיה , ושוב קיבלתי אנטיביוטיקה ( 6 כדורים ביום ) במשך שבועיים ) אבל הסימפטומים מופיעים לי שוב כמובן לא בצורתם החריפה כמו שזה היה קודם. אני אמורה להגיע לדיאטנית אבל זה ייקח עוד הרבה זמן לכן הייתי רוצה לברר בנתיים מה מותר לאכול ? לפי מה שהבנתי אסור מוגז, מטוגן , שומני .... הפסקתי לעשן , איך אפשר לדעת מה מותר לאכול מה לא איך לעוריד את החומציות בקיבה , אני כל הזמן מרגישה טעם חמוץ בפה . ? שמאתי שמומלץ לשתות מיץ תפ"א סחוט טרי כול בוקר . האם זה עוזר ? בתודה מראש נונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומציות בקיבה
ד''ר סטיבן מלניק09/01/2009זה נשמע לי כרפלוקס שתוכן חומצתי מהקיבה עולה לושט וגורם לדלקת.
מציע נסיון טיפולי עם תרופה כמו לוזרק ולנטון להקטין חומצה ולבדוק. כמו כן להפסיק לעשן שמגביר החומצה.
המקום של דיאטה פחות חשוב לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)