רעשים בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים בקיבה
    עדי
    11/01/2009

שלום, מזה כמספר שבועות יש לי רעשים מוזרים מהקיבה, מעין "פיצוצים" (אבל לא גזים). בנוסף, יש לי גם מידי פעם דם בעת מתן צואה. הדימום לא מטריד אותי כמו הרעשים בבטן. יש לציין שאין לי כאבי בטן ואין שינוי באוכל שאני אוכלת.. ממה נובעים הרעשים? זה ממש מטריד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעשים בקיבה

הוספת תגובה

• רעשים

ד''ר יעקב מאור
    12/01/2009

יותר הגיוני להיות מוטרד מהדמם שדורש בירור של גסטרואנטרולוג מומחה ופרוקטולוג מומחה לבעיות פי-הטבעת. הרעשים הינם קולות תנועתיות המעי שאתה שם אליהם לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעשים חזקים בקיבה

קרין
    07/07/2009

כבר מעל ל4 חודשים יש לי רעשים בקיבה, רעשים לא רגילים שאף פעם לא היו לי.
    לא רק אני שומעת את הרעשים אלא גם האנשים שנמצאים סביבי, בעבודה או בלימודים. זה יוצר מצב ממש לא נעים. עשיתי בדיקה של החיידק ולא נמצאה כמות מספיקה של החיידק כדי לתת טיפול אנטיביוטי. קיבלתי טיפול של nirvaxal ו famotidine ושום דבר לא עזר והרופא לא יודע מה הבעיה. מה אפשר לעשות בנידון? ירדתי המשקל(כ-4 קילו) למרות שאין שינוי בתאבון והיציאות בסדר.
    מה יכולה להיות הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרין

ד''ר יעקב מאור
    07/07/2009

אני מתרשם שאת סובלת ממעי רגיש. פני ליעוץ פרטני של גסטרואנטרולוג מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו