חיידק בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק בקיבה
    אסתר
    12/01/2009

אני סובלת תקופה ארווכה מקוצר נשימה ושיעול עברתי את כל הבדיקות והכל נמצא תקין.ניגשתי שוב לרופא ריאות והוא אמר שיש לי אסתמה קלה ביותר וזה לא הגיוני לקוצר נשימה כזה הוא שאל האם יש בעיות בקיבה אז בעבר היה לי חיידק בקיבה שלא טופל כלל ונמצא בבדיקת נשיפה.אמר שכנראה זה ריפלוקס גם שגורם לבעייתי.נתן טיפול של כמויות אנטביוטיקה .מוקסיפן 500 מ"ג ,2 כדורים פעמיים ביום,קארין 500 מ"ג כדור פעמיים ביום,אןמפרה 20 מ"ג פעמיים ביום.הכל במשך 10 ימים ועוד חודש להמשיך אמפורה ואח"כ לעשות הפסקה 5 ימים ולעשות בדיקת נשיפה ואח"כ להמשיך אמפורה עד להודעה חדשה.השאלה שלי לגבי כמויות האנטביוטיקה למה צריך כל כך הרבה מוקסיפן זה יוצא 2000 מ"ג ליום ועוד קארין?האם זה הטיפול לחיידק עצמו וגם לריפלוקס?היום שלקחתי לראשונה אני מאוד חלשה וגם יש לי קצת צרבת וטעם לא טוב האם זה ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק בקיבה

הוספת תגובה

• חיידק

ד''ר יעקב מאור
    12/01/2009

הטיפול בהליקובקטר פילורי שהוא חיידק הקיבה שעלול לגרום ליצירת כיבים בקיבה ובתרסריון כולל תרופות מורידות חומציות הקיבה כגון לוסק בשילוב מינונים גבוהים של אנטיביוטיקה כפי שהומלץ לך. הטיפול עלול להיות כרוך בתופעות לוואי של הרגשה רעה, בחילה ועוד. אין קשר בין נוכחות החיידק למחלת רפלוקס (החזר). באם סבורים שרפלוקס של חומצה מהקיבה לושט מחמיר את קוצר הנשימה הטיפול הינו בהורדת חומצה על ידי תרופות מקבוצת הלוסק במינון גבוה פעמיים ביום לפחות ל- 3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

עדי
    12/01/2009

תודה על המענה, אני שמחה שאין תולעים.. אך מה יכול להיות הרעשים מהקיבה ודימום בצואה מידי פעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד"ר יעקב מאור
    12/01/2009

יש צורך בבירור גסטרואנטרולוג מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חיידק

אסתר
    12/01/2009

האם אומפרה הוא מקבוצת לוסק?כי זה מה שנתנו לי לקחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חיידק

ד"ר יעקב מאור
    12/01/2009

באומפרה אותו חומר פעיל כמו בלוסק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו