CLOSTR.DIFFIC.TOXIN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CLOSTR.DIFFIC.TOXIN
    מחוידק
    12/01/2009

שלום, אני בן 30 לאחר כאבי בטן ושילשולים רבים עשיתי בדיקת צואה ונתגלה CLOSTR.DIFFIC.TOXIN חיובי לקחתי פלג'ל שבוע חזרתי על הבדיקה ושוב חיובי , קיבלתי שוב פלגל ל10 ימים ובבדיקה החוזרת שוב חיובי CLOSTR.DIFFIC.TOXIN אני עדיין משלשל , מה עלי לעשות? האם יעבור מעצמו או אולי יש צורך בלקיחה נוספת של אנטיביוטיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CLOSTR.DIFFIC.TOXIN

הוספת תגובה

• המשך

מחוידק
    12/01/2009

עשיתי גם בדיקות דם- hcv 32 mcv 96 rbc 4.80 בילורבין ישיר 0.19 השאר תקין כולל בלוטת התריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Clostridium Difficile Toxin

ד''ר יעקב מאור
    12/01/2009

האם אתה מאושפז בבית-חולים? באם אינך מאושפז עליך להגיע בהקדם לגסטרואנטרולוג מומחה.
    אם התופעות התחילו לאחר טיפול אנטיביוטי הייתי ראשית ממליץ להפסיק כל טיפול כזה באם אינו משמש לטיפול בזיהום מסוכן.
    באם עדיין קיים שלשול והטוקסין חיובי ניתן לטפל בתכשיר בשם ונקומיצין. במקביל הייתי מבצע בירור שיתחיל מקולונוסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

מחוידק
    13/01/2009

רופא המשפחה שלי טוען שבמיון לא יתיחסו אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוסטרידיום

ד"ר יעקב מאור
    13/01/2009

באם אינך מאושפז עליך להגיע בהקדם לגסטרואנטרולוג מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו