מה הפתרון בדחיפות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הפתרון בדחיפות???
    טלי
    18/01/2009

שלום רב, בת 30 , (ידוע לי על שחלות פוליציסטיות) מזה שנה וחצי לא מצליחה לרדת במשקל. ( גובה 1.72 משקל:95 )בעבר היה מונו,מחלת הנשיקה. ידוע על כבד שומני ומוגדל וטחול מוגדל בבדיקת אולטרסאונד ומיפוי. בבדיקות הדם מס' ערכים לא תקינים : שומנים בדם: 306 , כולסטרול גבוה (לא זוכרת בדיוק) ,חומצה אורית : 7.2 , תפקודי כבד: 41 ו- 39 .(שוב לא זוכרת ,אם זה עקרוני אבדוק) יש לי לפחות 3 פעמים בשבוע כאב,תחושת אי נוחות בבטן העליונה בצד ימין(במיוחד לאחר אכילת מזונות שומנים,כמו שוקולד,עוגות וכדו) ויש לציין כי במשל שנים הייתי צמחונית ואכלתי בעיקר מוצרי בצק וממתקים וכן איני מצליחה לשתות מים (הכי הרבה 3 כוסות ליום). אני רוצה להכנס להריון ,אך הבנתי שלא כדאי במצב כזה , מה עלי לעשות?האם יש תרופות שיכולות לעזור ? קראתי על כבד שומני ,איך אדע באיזה מצב הכבד?למה הריון יכול להזיק ? אני מרגישה שלא ניתן לשבור את המעגל ,אשמח מאוד לתשובה מפורטת עד כמה שניתן. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הפתרון בדחיפות???

הוספת תגובה

• מה הפתרון

ד''ר יעקב מאור
    18/01/2009

טלי ראי תשובתי המפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה מה הפתרון בדחיפות??

טלי
    18/01/2009

ד"ר מאור שלום, קודם כל מודה על תשובתך. מה לגבי ההריון ,לא התיחסת ? אני מאוד מעונינת להכנס להריון, אני מחכה כבר הרבה זמן . האם יש לזה פתרון או שבכל מקרה במצב הנ"ל ילוה אותי בהמשך ואם כן אז אסור לי להכנס להריון? אני מחכה שהמצב יסתדר ,בינתיים זה לא קורה, מה הסיכונים אם אני יכנס להריון במצב הנ"ל? ככל שהגיל עולה אני לא מרגישה טוב יותר. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד"ר יעקב מאור
    18/01/2009

לאחר בירור של תלונותיך והערכה של מצב הכבד אינני רואה סיבה לכך שלא תנסי להרות. במצב של שחלות פוליציסטיות יתכן שתזדקקי לטיפול הורמונלי מתאים כדי לאפשר הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו