מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הפתרון בדחיפות???טלי18/01/2009
שלום רב, בת 30 , (ידוע לי על שחלות פוליציסטיות) מזה שנה וחצי לא מצליחה לרדת במשקל. ( גובה 1.72 משקל:95 )בעבר היה מונו,מחלת הנשיקה. ידוע על כבד שומני ומוגדל וטחול מוגדל בבדיקת אולטרסאונד ומיפוי. בבדיקות הדם מס' ערכים לא תקינים : שומנים בדם: 306 , כולסטרול גבוה (לא זוכרת בדיוק) ,חומצה אורית : 7.2 , תפקודי כבד: 41 ו- 39 .(שוב לא זוכרת ,אם זה עקרוני אבדוק) יש לי לפחות 3 פעמים בשבוע כאב,תחושת אי נוחות בבטן העליונה בצד ימין(במיוחד לאחר אכילת מזונות שומנים,כמו שוקולד,עוגות וכדו) ויש לציין כי במשל שנים הייתי צמחונית ואכלתי בעיקר מוצרי בצק וממתקים וכן איני מצליחה לשתות מים (הכי הרבה 3 כוסות ליום). אני רוצה להכנס להריון ,אך הבנתי שלא כדאי במצב כזה , מה עלי לעשות?האם יש תרופות שיכולות לעזור ? קראתי על כבד שומני ,איך אדע באיזה מצב הכבד?למה הריון יכול להזיק ? אני מרגישה שלא ניתן לשבור את המעגל ,אשמח מאוד לתשובה מפורטת עד כמה שניתן. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הפתרון
ד''ר יעקב מאור18/01/2009טלי ראי תשובתי המפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה מה הפתרון בדחיפות??
טלי18/01/2009ד"ר מאור שלום, קודם כל מודה על תשובתך. מה לגבי ההריון ,לא התיחסת ? אני מאוד מעונינת להכנס להריון, אני מחכה כבר הרבה זמן . האם יש לזה פתרון או שבכל מקרה במצב הנ"ל ילוה אותי בהמשך ואם כן אז אסור לי להכנס להריון? אני מחכה שהמצב יסתדר ,בינתיים זה לא קורה, מה הסיכונים אם אני יכנס להריון במצב הנ"ל? ככל שהגיל עולה אני לא מרגישה טוב יותר. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד"ר יעקב מאור18/01/2009לאחר בירור של תלונותיך והערכה של מצב הכבד אינני רואה סיבה לכך שלא תנסי להרות. במצב של שחלות פוליציסטיות יתכן שתזדקקי לטיפול הורמונלי מתאים כדי לאפשר הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)