בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    ליאת
    19/01/2009

שלום רב, קיבלתי תשובות של בדיקות דם וישנם 3 ערכים מחוץ לנורמה: CRP 1.5 ESR 1 HOUR 24 FERRITIN 196 שאר הבדיקות תקינות :ספירת דם, tsh,rheumatiod factor quantity, fe-iron,וכו' ברצוני לדעת האם זה מדאיג, יש לי כרגע הרפס שפתיים אז האם זו יכולה להיות הסיבה לעלייה של הערכים הללו או שאין שום קשר..ויש לי בשבוע האחרון כאבי בטן שמזכירים תופעה של מעי רגיז, כך גם אבחן רופא גסטרו לפני בערך עשרה חודשים כשסבלתי מכאבי בטן ותסמינים דומים. אודה אם תוכל לעשות קשר בין הדברים, אני בלחץ. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• בדיקות דם

ד''ר סטיבן מלניק
    20/01/2009

אין חשיבות לבדיקות עם ערכים כאלו ואין קשר לדעתי לתלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהשמך לבדיקות דם, ליאת

ליאת
    20/01/2009

תודה על תשובתך. בהמשך למה שסיפרתי קודם, האם אין ערכים מעט גבוהים אלו מעידים על איזשהוא תהליך דלקתי בגוף? כך קראתי לכן נלחצתי אך שכחתי לציין שלאחרונה יחד עם כאבי הבטן והתופעות של נפיחות בבטן, גזים ויציאות מואצות סבלתי גם כן מצרבות בעיקר לפני השינה. האם יש מקום לברור על דלקת בושט, קיבה וכו? תודה מראש על עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו