כאביבטן בלתי פוסקים ושלשולים תכופים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאביבטן בלתי פוסקים ושלשולים תכופים
    ערן
    20/01/2009

אני בן 40. מזה שנים שיש לי מערכת עיכול מאוד רגישה, המתבטאת בשלשולים וכאבי בטן לאחר ארוחות מלאות, אבל לאחרונה המצב החמיר והפך לבלתי נסבל. מכעט כל מזון שאני מכניס לפי גורם לי לכאבי בטן, בעיקר מזון מבושל מן החי, מאכלי חלב, עוגות וכיו"ב.. בנוסף לכך, לאחר ארוחות מלאות ומבושלות (בעיקר במסעדות) אני משלשל. אני גם סובל מריפלוקס, ומה שהכי תמוה: מידי פעם מופיעים כתמים צהובים על כף היד שלי ונעלמים כעבור זמן מה. הכאבים הם בעיקר בבטן התחתונה אבל מקרינים גם לבטן העליונה, והם כרוניים ומלווים אותי ברות כאלה ואחרות לאורך כל שעות היממה. עברתי בדיקת אנדוסקופיה שיצאה תקינה למעט MILD CHRONHC GASTRITIS ובקש סרעפתי קטן. גם בדיקת אולטרא סאונד שלא כללה את המעיים יצאה תקינה. האם עלי לעבורגם קולונקופיה ו/או בדיקות נוספות? מה יכול להיות המקור לתופעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר סטיבן מלניק
    21/01/2009

יתכן מחלה של המעי ותסמונת מעי הרגיז. בגיל שלך כדי לעשות קולולנוסקופיה לבדוק המעי. אבחנה של מעי רגיז היא אבחנה לאחר שלילה של מחלות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו