מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביבטן בלתי פוסקים ושלשולים תכופיםערן20/01/2009
אני בן 40. מזה שנים שיש לי מערכת עיכול מאוד רגישה, המתבטאת בשלשולים וכאבי בטן לאחר ארוחות מלאות, אבל לאחרונה המצב החמיר והפך לבלתי נסבל. מכעט כל מזון שאני מכניס לפי גורם לי לכאבי בטן, בעיקר מזון מבושל מן החי, מאכלי חלב, עוגות וכיו"ב.. בנוסף לכך, לאחר ארוחות מלאות ומבושלות (בעיקר במסעדות) אני משלשל. אני גם סובל מריפלוקס, ומה שהכי תמוה: מידי פעם מופיעים כתמים צהובים על כף היד שלי ונעלמים כעבור זמן מה. הכאבים הם בעיקר בבטן התחתונה אבל מקרינים גם לבטן העליונה, והם כרוניים ומלווים אותי ברות כאלה ואחרות לאורך כל שעות היממה. עברתי בדיקת אנדוסקופיה שיצאה תקינה למעט MILD CHRONHC GASTRITIS ובקש סרעפתי קטן. גם בדיקת אולטרא סאונד שלא כללה את המעיים יצאה תקינה. האם עלי לעבורגם קולונקופיה ו/או בדיקות נוספות? מה יכול להיות המקור לתופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק21/01/2009יתכן מחלה של המעי ותסמונת מעי הרגיז. בגיל שלך כדי לעשות קולולנוסקופיה לבדוק המעי. אבחנה של מעי רגיז היא אבחנה לאחר שלילה של מחלות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)