בהמשך לבדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לבדיקות דם
    ליאת
    21/01/2009

שלום ותודה על תשובתך הקודמת. בנוגע לתשובות המופיעות כאן מטה ובהם 3 ערכים מחוץ לנורמה: CRP 1.5 ESR 1 HOUR 24 FERRITIN 196 שאר הבדיקות תקינות :ספירת דם, tsh,rheumatiod factor quantity, fe-iron,וכו' שללו לופוס, שללו הליבקטור פילורי וכו' אני סובלת מאי נוחות בבטן, גזים, צרבות ותופעות שדומות להתקף של מעי רגיז שאובחן אצלי בעבר (לפני פחות משנה ),כמו כן סובלת מהזעות לייליות שאולי נובעות מנטילת לוסטרל שאני נוטלת כחצי שנה. רמת הCRP אצלי עולה בהדרגה במשך השנה האחרונה ורציתי לדעת האם זה יכול להיות מעלייה במשקל , אני בת 39 ולאחרונה עליתי במשקל ותזונתי היתה די לקויה. קראתי שCRP גבוה ושקיעת דם גבוהה מעידות על תהליך ממאיר או דלקתי בגוף ולכן אני בלחץ. אודה אם תוכל להסביר או לייעץ באיזה ברור להמשיך האם יש מקום לברור על דלקת בושט, קיבה , מעי וכו... תודה מראש על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לבדיקות דם

הוספת תגובה

• בדיקות דם

ד''ר יעקב מאור
    22/01/2009

1. התסמינים המתוארים מזכירים מעי רגיש.
    2. שקיעת דם מוחשת ו- CRP גבוה אכן מופעים בשורת מצבים דלקתיים ולעיתים גם בגידולים.
    3. להערכתי את זקוקה לרופא פנימי טוב שירכז את הבירור שצריך להסתעף למספר כוונים. בין היתר יתכן ויהיה צורך בהתערבות של מספר בדיקות של דרכי העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו