מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן חזקיםזוהר29/07/2007
אני סטודנט שנה ראשונה במקצוע קשה ותחרותי. כבר כמה חודשים (קרוב ל-3) יש לי כאבי בטן לעיתים מאוד קרובות, הרגשה של צריבה ומעין תחושת רעב גם אם אני לא רעב. לרוב הכאבים נסבלים, אבל מדי פעם הם הופכים לכאבים חזקים מאוד שגורמים לי ממש להתקפל. אני חושב שאולי זה בגלל הלחץ שאני נמצא בו,אבל בכל זאת יש לזה ביטוי גופני, זה לא משהו פסיכוסומטי בלבד. אני מתאר לעצמי שאי אפשר לתת לי אבחנה דרך האינטרנט, אבל אולי יש השערות או לפחות אם אפשר לדעת לאיזה רופא בכלל אני צריך ללכת ומה אני יכול לעשות עד שיגיע התור שלי...
תודה רבה ומצטער על אורך השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן חזקים
ד''ר יעקב מאור30/07/2007זוהר שלום,
כאב בטן הינה תלונה שכיחה ובלתי נעימה באנשים צעירים. בקבוצת בני גילך הסיבות העיקריות לכאב בטן כוללות: מחלות פפטיות-מחלות הקשורות לחומציות הקיבה, מחלות הקשורות לאבנים בכיס-המרה ומחלות דלקתיות של המעיים.
אנשים רבים סובלים מתסמונת המעי הרגיש שביטויו העיקרי כאב בטן. מצב זה אינו!!! ניגרם ממתח אבל יכול להיות מוחמר במצבי לחץ.
עצתי כי תפנה בהקדם ליעוץ של מומחה לגסטרואנטרולוגיה, אשר יתווה את התוכנית האבחנתית ועד לקבלת האבחנה יתן לך תרופות שעשויות להקל על הסימפטומים שאתה מתאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)