העדר תחושת רעב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר תחושת רעב
    ירון
    30/07/2007

שלום רב,
    אני סובל מהעדר תחושת רעב כבר המון זמן. אני לא מרגיש רעב כמעט אף פעם. עשיתי בדיקות דם כולל ספירת דם ושקיעת דם ויצאו תקינות (חוץ מרמת טריציגילרדים גבוהה- שומנים בדם).
    מה יכולה להיות הסיבה? מה כדאי לבדוק?
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר תחושת רעב

הוספת תגובה

• העדר תחושת רעב

ד''ר יעקב מאור
    30/07/2007

ירון,
    אף כי לא ציינת במפורש אני מניח שמשקל גופך יציב. במקרה זה די ברור כי צריכת המזון שלך מספקת למרות היעדר תחושת רעב. אני ממליץ כי תפנה לדיאטנית קלינית שתקבל מידע לגבי הארוחות שלך ותעזור לך לארגן תפריט מגוון שיענה על כל הצרכים התזונתיים של אדם בגילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה על תושבתך

ירון
    30/07/2007

יש לי קצת עודף משקל ובגלל זה גם יש לי רמת שומנים קצת גבוהה בדם. זה גם (על אף שזה נשמע אבסורד) בגלל שאיני מרגיש תחושת רעב אז אני מנסה לאכול כמו בן אדם נורמלי ולפעמים אני אוכל יותר ממה שצריך (כי אין תחושת רעב ושובע). פרט לכך האם יש גורצים אפשריים לכך? (כבר זמן רב זה כך).
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה

ד''ר יעקב מאור
    01/08/2007

ירון,
    כפי שציינתי, אני ממליץ כי תפנה לדיאטנית קלינית שתקבל מידע לגבי הארוחות שלך ותעזור לך לארגן תפריט מגוון שיענה על כל הצרכים התזונתיים של אדם בגילך. בנוסף באם עודף המשקל ניכר רצוי לבצע בירור הורמונלי על-ידי הרופא המטפל או אנדוקרינולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו