מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפטיטיס Bורדית11/02/2009
שלום! אני יוצאת עם בחור חולה בהיפטיטיס B ואנו רוצים למסד קשר אך אני בספק לגביו ,אני עשיתי 2 חיסונים מתוך 3 נגד היפטיטיס בי, שאלותי הן: מה האם במידה ואמסד איתו את הקשר ואביא ממנו ילד עלולה להיווצר הדבקה של העובר בגלל שהוא נשא ולמרות שעשיתי את סידרת 3 הזריקות ולמרות שיצא בבדיקת נוגדנים שאני מחוסנת?האם אני חושפת את עצמי מפני הדבקות במחלה למרות שחוסנתי? להלן בדיקות אחרונות שהוא ביצע: HEPATITIS B SURFACE AG -POSITIVE HEPATITIS B CORE AB-POSITIVE HEPATITIS B AG -NEGATIVE ALKP -ALKALINE PHOSPHATASE- 42.4 ALT (GPT) 118 בנוסף פרט לי מה אומרות הבדיקות שלהלן לגביו ועל מצב תיפקודי הכבד והוירוס אצלו? תודה ורדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס B
ד''ר יעקב מאור11/02/2009האם כייל נוגדנים מסוג HBSAB אצלך גבוה מ- 10 יחידות לאחר החיסונים הרי את מוגנת מהדבקה לכל דבר וענין. הדבקת עובר מתרחשת דרך האם ולא דרך האב. תתכן הדבקה בילדות מהאב - אולם זו יכולה להמנע על-ידי החיסונים המקובלים באופן שגרתי אצל ילודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס B
ד''ר יעקב מאור11/02/2009כדי לדעת מה מצבו של בן-זוגך עליו לבדוק רמת DNA של הפטיטיס B בבדיקת דם ולבצע הערכה קלינית ומעבדתית מלאה אצל מומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)