מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטןדינה16/02/2009
בת 40 מזה שנים סובלת מבטן רגישה כאב אחרי ארוחה ולא משנה מה אני אוכלת בשבועיים האחרונים סובלת מכאבים שהתחילו ברום הבטן והתפשטו לאזור הטבור שילשולים הרגשת מלאות האם לדעתך מדובר במשהו ווירלי או שעלי לעבור בדיקות לברור? תודה דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק16/02/2009מאחר שהתלונה קיימת רק שבועיים עדיין סביר שזה נגיפי. שלשול כרוני מוגדר כיותר מ6 שבועות.
בכל זאות בעוד כמה ימים ממליץ להפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה: נעשה גסטרוסקופי
שרון16/02/2009שהראתה "לשונות בקצה הוושט שחשודים לבארט" אך אין עדיין תשובת ביופסיה. אך נאמר, שזה לא אופייני לעוויתות והכאב ברום הבטן,שנמשכו שעות והקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים
בן חמו קרן16/03/2009שלום אני בת 29 סובלת משלשולים כבר חצי שנה במיוחד בלילה לאחרונה עשיתי בדיקת נשיפה והתגלה אצלי חיידק הנקרא אם אני לא טועה הליקובטטור משהו כזה אתה בטח כבר תבין קיבלתי את טיפול המשולש ל 7 ימים אך מכיוון שזה עשה לי כאבי בטן נוראים הפסקתי את הטיפול כעבור 4 ימים וגם גיליתי שיש לי תולעים שבועיים לאחר הטיפול ביום חמישי האחרון שתיתי כדור ורמוקס נגד תולעים ומיום שישי בלילה ועד היום כל לילה אני משלשלת כמה פעמים מבקשת אני את חוות דעתך בנושא האם הבעיה שלי היא בגלל החיידק או בגלל התולעים והאם עליי להתחיל אתצ הטיפול האנטיביוטי מחדש למרות כאבי הבטן החזקים שהם גרמו לי בעברי הרחוק בגיל 13 גילו אצלי אולקוס אך מאז לא נערכה בדיקה חוזרת ולא היו אצלי שום בעיות עד לפני חצי שנה שילדתי את בני השני מחכה לתשובתך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים
ד''ר יעקב מאור16/03/2009הליקובקטר פילורי הינו חיידק קיבה שיכול לגרום לכיב תרסריון או קיבה. התולעת שאובחנה הינה ככל הניראה אוקסיאוריס הגורמת גרד בפי הטבעת. שניהם אינם גורמים שלשול. יש לברר את סיבת השלשול על-ידי בדיקות דם וצואה מקיפים. בדיקות אנדוסקופיות של המעי הגס וצילומים (CT מעי דק). כל זה יכול להעשות באמצעות גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)