מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולונוסקופיה או גלולה מצלמת?galgal18/02/2009
לאבי נמצאו פוליפיים סרטניים. אני בת 50 והומלץ לי בהקדם להבדק לסרטן המעי הגס. אני חוששת מהקולוסקופיה (טחורים , שלשולים) ורציתי לדעת האם הגלולה -גיוון אימגינג- הינה תחליף אמין והיכן ניתן לבצע בדיקה באמצעות הגלולה. מה היתרונות\חסרונות לעומת קולונוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף קולונוסקופיה
ד''ר סטיבן מלניק18/02/2009עדיין השימוש בגלולה נסיוני למעי גס. קולונוסקופיה וירטואלית על ידי CT לא הומלץ השבוע בארה"ב כבדיקה נ medicare.
החסרון הגדול שנהי הבדיקות הוא צורך ךאותה הכנה כמו קולונוסקופיה ואם מגלים פוליפים (שקורה בערך ב20%) יש תורך לקולונוסקופיה לכרות אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רינת30/03/2009הנני סובלת מחרדת בדיקות, בבדיקות הדם האחרונות ירדו ערכי ההמוגלובין. האם ניתן לבצע בדיקת קולונוסקופיה בהרדמה כללית בגלל החרדה? אם כן, אם בזמן הבדיקה ייגלה חלילה גידול, האם יהיה ניתן להסירו?
היכן ניתן לברר האם ניתן לבצע את בדיקה זו בהרדמה כללית?
בתודה מראש, רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד''ר יעקב מאור31/03/2009ניתן לבצע קולונוסקופיה בהרדמה כללית בהשגחת מרדים מומחה. הפעולות הניתנות לביצוע בקולונוסקופיה אינן קשורות לסוג האילחוש. ניתן לכרות את מרבית הפוליפים. גידולים אין כורתים כוון שאינם ניתנים להוצאה שלימה המבטיחה ריפוי ויש צורך בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולונוסקופיה
ד''ר יעקב מאור31/03/2009הקפסולה האנדוסקופית למעי הגס נימצאת עדיין בשלבי מחקר (יתכן שתוכלי להשתלב באחד המחקרים המתבצעים במרכזים שונים בישראל). לכן, לא ניתן להעריך באופן מלא את יעילות פעולה זו מול קולונוסקופיה. לאור העובדה שלאביך היו פוליפים אני ממליץ כי תעברי קולונוסקופיה קונונציונלית למרות חוסר הנוחות הכרוך בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)