מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליאת22/02/2009
אני בת 30 מעולם לא היתה לי צרבת (אפילו לא בהריונות). לפני כשבוע חשתי בפעם הראשונה יומיים צרבת. הלכתי לרופא, הוא נתן לי כדורים והפנייה לבדיקת חיידק הליקובר. לא נטלתי את הכדורים כי הצרבת עברה לי. השאלה שלי היא: אני הולכת השבוע לעשות את הבדיקה לחיידק. הצרבת כבר עברה לי. במידה וימצא חיידק האם יהיה צורך בהכרח לעבור את הטיפול התרופתי להשמדתו? (למרות שהיתה לי צרבת חד פעמית?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2009יש מספר סיבות לטפל בחיידק אך אירוע בודד של צרבת אינה אחת מהן. אך מאחר שמקובל לטפל אם יש תשובה חיובית, מציע לא לעשות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה (לא כך כך הבנתי)
ליאת23/02/2009אמרת שאם התשובה חיובית אז מקובל לטפל בחיידק. ואז אמרת שבמקרה שלי מומלץ אולי לא לעשות את הבדיקה. מדוע? אי אפשר לעשות את הבדיקה ואז אם ימצא חיידק אני אגיד לרופא שאני מרגישה בסדר ושנטפל בו רק במידה ובעתיד הצרבות יחזרו מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר סטיבן מלניק23/02/2009היידק לא גורם לצרבות. 50%נ של המדינה נושא החיידק ולא צריך לטפל בכולם. לכן אני לא בודק לכל אחד. מצד שני אם כן מוצאים החיידק מקובל לטפל. ההגבלות הללו משקפים ההגבלות של ידע שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)