הפטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס
    יצחק
    24/02/2009

שלום רב, שמי יצחק בן 55 גילו אצלי דרך בדיקות דם את הנגיף פטיטיס B בסטטוס פעיל . להלן תוצאות אחרונות מתחילת חודש פברואר 2009 : HEPATITIS B DNA PCR - חיובי PT-INR - 1.11 HEPATITIS Bs Ag - חיובי GPT (ALT)- 85 GGT - 32 GOT (AST) -57 לפני ניסיונך כיצד עליי לפעול ומה לעשות שתוצאות אלה לא משתנות כבר כ- 3 שנים אך אני חייב לידע אותך שאני לא כ"כ מעוניין בביופסיה על הכבד, אז מה אתה יכול לייעץ לי למי לפנות מה לעשות ? וכיצד לטפל ? ואם תוכל לפרט לי מה הבדיקות הנ"ל אומרות ואיך הם יכלו להשפיע על האורח חיים שלי בעתיד? בתודה יצחק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס

הוספת תגובה

• HBV

ד''ר סטיבן מלניק
    25/02/2009

יתכן מאוד שיש מקום לטחפול. יש להשלים בדיקות של הנגיף-HBEAB וגם HBEAG ןבנוסף כמות הHBV DNA בדם. לאחר מכן יש מספיק ניתונים לשקול טיפול. בסל של 2009 כל התרופות הדרושות נכנסו. חשוב להתייעץ עם רופא כבד ויתכן מאוד שאין צורך לביופסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו