הליקובקטר עקשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר עקשן
    מאיר
    25/02/2009

שלום דוקטור לפני 10 חודשים גילו אצלי את החיידק הליקובקטר קיבלתי טיפול משולש למשך 10 ימיםomepradex 2 ביום klaridex 250 mg 2ביום moxvit forte 2 ביום לא עזר ואז קיבלתי טיפול מרובע למשך 14 יום kalbeten klaridex 250 mg metrogyal oral 250mg omepordex וגם לא עזר ומאז אני שותה אומפרדקס פעם ביום שבעה חודשים שאלתי היא אם יש טיפול יותר טוב. ואם צריך לקחת ביופסיה מהקיבה למה לחכות הרבה זמן הרופא אמר לי לחזור עו 6 חודשים.אני עדין סובל מיצאות רכות והיציאות יוצאות בצורה שטוחחה לפעמים והרבה גזים ואי נוחות בבטן תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר עקשן

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר יעקב מאור
    26/02/2009

טיפול מוצלח בהליקובקטר חיוני בעיקר כשמדובר בכיב קיבה או תרסריון או צורה מיוחדת של גידול לימפה של הקיבה בעל ממאירות נמוכה מסוג MALT. ביתר המקרים ניתן לנסות טיפול במשלב ראשון או שני ואם אינו מצליח ניתן להמתין. התלונות של שינוי יציאות אינו קשור לנוכחות החיידק ומחייב בירור ניפרד כגון על-ידי קולונוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו