מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה חוזרת מחיידק ההליקובקטרשמעון27/02/2009
לפני כ- 4 שנים היו לי צריבות בוושט ולאחר גסטרוסקופיה התברר כי יש לי בקע סרעפתי קטן וחיידק הליקובקטר וקיבלתי קוקטיל ראשון של תרופות להשמדתו, לאחר בדיקה התברר כי הוא לא הושמד וקיבלתי טיפול חזק יותר , ושוב לאחר בדיקת נשיפה לא נמצא חיידק בקיבה. מאז עברתי שתי בדיקות נשיפה שהיו תקינות. מזה כשבוע שוב יש לי צריבות בושט ,לציין שהתחילו לאחר אכילת שני תפוזים, שאלתי האם יש אפשרות שנדבקתי מהחיידק שוב? , לבעלי היה לפני חודש והוא טופל תרופתית? עכשיו אני נזהרת במזון ,לאחר כמה זמן אוכל לחוש הקלה מהצריבות שקיימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי
ד''ר יעקב מאור27/02/2009צרבת הינה תחושה שניגרמת מחזרת חומצה מהקיבה לושט. לתופעה שכיחה זו אין קשר לזיהום בחיידק ההליקובקטר פילורי. כ- 50% מהאוכלוסיה יש הליקובקטר פילורי בקיבה. הסיכון להשנות הזיהום לאחר טיפול מוצלח הינו כ- 1% לשנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שמעון27/02/2009ובמידה שעכשיו יש לי צרבת, אני מרגישה שריפה במקום מסויים אחד כמעט כל הזמן. אני לוקחת אומפרידקס בבוקר ולא נוגעת בקפה ,פרי הדר, וחלב , היום עלה בדעתי להמנע גם מעגבניות וגבינות מלוחות, אפשר יעוץ לתזונה וטיפול ? ובמידה של איזה פרק זמן שהתחושות ממשיכות כדאי לי לפנות לרופא מומחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבת
ד"ר יעקב מאור28/02/2009יש להמנע לחלוטין מעישון ושתית אלכוהול. למעט בשתית קפה, צריכת מאכלים שומניים ושוקולד. פרט לכך רצוי לאכול ארוחות לא מלאות ולהמנע מארוחה שעתיים לפני השינה. באם טיפול תזונתי ותרופתי לא משפרים את ההרגשה תוך 2-3 חודשים רצוי להגיע לבדיקת גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)