חולה קרוהן רוני 1986

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה קרוהן רוני 1986
    רוני
    28/02/2009

ד"ר שלום רב, בן 22,חליתי בקרוהן לפני כשבע שנים,בתחילה קבלתי כשנה סטרואידים,אחר כך עברתי לרמיקייד ואימורן במשך חמש שנים,ואחרין במשך שנה בהומירה.לאחרונה לפי בדיקות הדם ,ירידה במשקל,חום הולך וחוזר,כאבי בטן חזקים,הופניתי לעשות סיטי בטן+פרוטוקול מעי הדק,התוצאה דלקת חריפה ב 25 ס"מ סופי מעי הדקאוליום עם חשד לפיסולה מאוליום לתוספתן , הרופא גסטרו המטפל בי אמר יש להפסיק את הטיפול בהומירה עד שהגוף יתנקה ואז יוחלט טיפול אחר ,היום אני שבועיים אחרי טיפול האחרון בהומירה ואני לא מקבל שום טיפול תרופתי ולגמרי חשוף ,יש לי כאבי בטן עזים ובלתי נסבלים ואני יורד במשקל . השאלות הן: 1- כיצד אוכל להישאר ללא טיפול תרופתי עד עוד חודש במצבי ? 2- מה עלי לקחתתרופתי בתקופה שאינני מקבל הומירה? 3- מה לקחת נגד כאבי בטן עזים ? 4- אינני מתפקד בגלל מצבי כיום ללא טיפול תרופתי ,חיי גיהנום אחד גדול . אנא מכם עזרו לי ותנו לי עצה שיקל על סבלי הנורא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה קרוהן רוני 1986

הוספת תגובה

• מחלת קרון

ד"ר יעקב מאור
    28/02/2009

מצב מחלת הקרון שלך מורכב ודורש יעוץ של גסטרואנטרולוג מומחה בצורה פרטנית (לא בפורום כללי). הייתי ממליץ כי תקבל לפחות טיפול אנטיביוטי בציפרופלוקסצין ומטרוג'יל וכי תקבל תזונה אלמנטלית כגון אליטרק. כאמור עליך להגיע בהקדם למןומחה לגסטרואנטרולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת קרון

ד"ר יעקב מאור
    28/02/2009

מצב מחלת הקרון שלך מורכב ודורש יעוץ של גסטרואנטרולוג מומחה בצורה פרטנית (לא בפורום כללי). הייתי ממליץ כי תקבל לפחות טיפול אנטיביוטי בציפרופלוקסצין ומטרוג'יל וכי תקבל תזונה אלמנטלית כגון אליטרק. כאמור עליך להגיע בהקדם למומחה לגסטרואנטרולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו