מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לגלוטןאפי04/03/2009
שלום, יש לי בת בת 16, ותינוק בן 14 חודשים שעברו בדיקת דם לגילוי נוגדנים לגלוטן והתשובה היתה שלילית. בתי בת ה16 סבלה במשך חודש משלשולים וכאבי בטן שחזרו בתדירות גבוהה, היא נמנעת מגלוטן כבר כ4 חודשים, ומרגישה הקלה משמעותית, אך עדיין סובלת פעמים רבות (מהרגיל) מכאבי בטן, שלשולים או עצירויות. התינוק לאחר שהפסיק לינוק, וצרך הרבה דייסה ומוצרים המכילים גלוטן, סבל כנראה מכאבים (היה על הידיים בערך שבוע וחצי..) הפסקנו לתת לו גלוטן והכל חלף. אני שמחה שאינם מאובחנים כחולי צליאק, אך נבוכה כיצד להמשיך הלאה? האם יש דרך לגלות רגישות לקמח מסויים? אולי זה לא דווקא גלוטן? האם ייתכן שהתגובה שלהם לתזונה הזו מצביעה על מחלה אחרת? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לגלוטן
ד"ר יעקב מאור05/03/2009אני ממליץ שתפני לגסטרואנטרולוג מומחה בילדים שיאבחןאו ישלול סופית מחלת צליאק אצל ילדיך וידון איתך על הכלכלה המתאימה להם באם אובחנה או לא אובחנה המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)