רגישות לגלוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לגלוטן
    אפי
    04/03/2009

שלום, יש לי בת בת 16, ותינוק בן 14 חודשים שעברו בדיקת דם לגילוי נוגדנים לגלוטן והתשובה היתה שלילית. בתי בת ה16 סבלה במשך חודש משלשולים וכאבי בטן שחזרו בתדירות גבוהה, היא נמנעת מגלוטן כבר כ4 חודשים, ומרגישה הקלה משמעותית, אך עדיין סובלת פעמים רבות (מהרגיל) מכאבי בטן, שלשולים או עצירויות. התינוק לאחר שהפסיק לינוק, וצרך הרבה דייסה ומוצרים המכילים גלוטן, סבל כנראה מכאבים (היה על הידיים בערך שבוע וחצי..) הפסקנו לתת לו גלוטן והכל חלף. אני שמחה שאינם מאובחנים כחולי צליאק, אך נבוכה כיצד להמשיך הלאה? האם יש דרך לגלות רגישות לקמח מסויים? אולי זה לא דווקא גלוטן? האם ייתכן שהתגובה שלהם לתזונה הזו מצביעה על מחלה אחרת? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לגלוטן

הוספת תגובה

• רגישות לגלוטן

ד"ר יעקב מאור
    05/03/2009

אני ממליץ שתפני לגסטרואנטרולוג מומחה בילדים שיאבחןאו ישלול סופית מחלת צליאק אצל ילדיך וידון איתך על הכלכלה המתאימה להם באם אובחנה או לא אובחנה המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו