מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בבטן, יציאות מוזרות מאוד!!טל05/08/2007
שלום
אני בת 23 ואובחנתי בגיל 12 כבעלת מעי רגיז למרות שאורך החיים שלי לא לחוץ ואינני נוטה להיות בלחץ או דברים דומים אך קיבלתי את רוע הגזירה ונאלצתי להתמודד עם הכאבים שעוד לא פסקו- הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה חלה תפנית מוזרה:
כאבי הבטן נהיו חזקים יותר, יש לי יציאות רכות אך לפני היציאה יש לי שילשול בצבע צהוב לבן (סליחה על הפירוט אבל לפעמים השילשול יוצא בעת יציאה של גזים כאילו ללא שליטה)
בנוסף היציאות הן בצבע קצת דמי וקרה שהיה לי פעמיים שילשול דמי
הלכמי למוקד ובדקו לי המוגלובין והוא היה תקין, בנוסף יש לי כאבי בטן עליונה בצד שמאל בעיקר בערב, הגסטרו אמר שזה המעי הרגיז אך עבר זמן וכאבי הבטן וכל שאר הדברים נשארו כך ולא נעלמו
יש לציין שיש לי בקע סרעפתי ובנוסף להכל הצרבות חוגגות
רופא משפחה אמר שאין סיכוי לשום חיידק ולא הסכים לבצע בדיקה לזיהוי, אך נראה לי שיש לי משהו שממש לא בסדר האם זה נכון להפיל הכל על המעי הרגיז ולא לבצע בדיקות טפילים? האם המעי הרגיז יכול לגרום למה שיש לי בחצי שנה האחרונה?
לפי מה שקראתי חלק מהסימפטומים שאני מתארת מתאימים לחידק הליקובקטר או עוד אחד שאיני זוכרת את שמו- מה דגעתך? להתעקש על בדיקת טפילי מעיים?
סליחה על המגילה אך אני מיואשת מהמצב הלא נגמר הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בבטן
ד''ר יעקב מאור05/08/2007את בהחלט צודקת. אבחנה של מעי רגיש לפני 11 שנים אינה שוללת התפתחות בעיה אחרת במערכת העיכול כעת. עליך לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם רלבנטיות כגון: שקיעת דם, ספירת דם, נוסחת חלבוני הדם, פרופיל שומנים בדם, תיפקודי כבד, תיפקודי בלוטת התריס, בדיקות צואה לתרבית ולטפילים ועוד. על-פי ממצאים ראשוניים אלה ניתן יהיה לשקול טיפולים כגון טיפול אנטיביוטי אמפירי (ניסיון טיפולי) קצר מועד והפניה להמשך יעוץ ובירור על-ידי מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)