מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו! טעם מר בפהויקי08/03/2009
שלום ד"ר נכבד אני תיקווה שהפורום מתאים יתכן מאוד שישנו קשר גסטרולוגי למקרה שלי. אני בגיל55 לפני כשלושה חודשים התחלתי להתעורר מספר פעמים בלילה באופן כפייתי ועיקבי עם טעם מר בפתח הלוע ממש טעם מר כלענה מטריד ומדיר שינה . אבקשכם לבדוק באם נתקלתם במקרה כזה מתוך ניסיונכם או בספרות מקצועית. המון תודה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם רע
ד''ר סטיבן מלניק08/03/2009יתכן משני לרפלוקס של חומצה לפה מהקיבה. מציע נסיון עם תרופה כמו לוזק מהרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מר בפה
שושי13/03/2009גם לי יש בתקופה האחרונה בפה טעם מר אך אין לי תסמינים מחשידים נוספים חוץ מהעובדה שאני נוטלת תרופה אלרגיה- ARIUS והיא מייבשת לי את הפה אשמח לדעת מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מר הפה
ד"ר יעקב מאור15/03/2009אכן יבוש ריריות הפה והלוע משני לתרופות שונות יכולים לגרום לתחושה המתוארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מר וחריף פה..
יעל20/11/2010שלום , שמי יעל ואני בת 18 ..
לאחרונה אני מרגישה שיש לי טעם מר מאוד בפה ,
ועם זאת כאב שיניי'ם וגרון לא עקביי'ם..
הטעם ממש מפריע לי , ומסיח את דעתי ..
אשמח לקבל תשובה בהקדם, יום טוב .. יעל ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מר וחריף פה.. - תגובה
ד''ר יעקב מאור23/11/2010ראשית אפנה אותך למומחה למחלות חניכיים פריודונט ולמומחה למחלות אף-אוזן וגרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מר בפה - תגובה
ד''ר יעקב מאור23/11/2010ניראה לי שמצאת את התשובה. תרופות וחוסר ויטמינים הינן סיבות שכיחות לטעם מר בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)